Nenechte si ujít poslední díly seriálu Skoro školní vysílání z pokojíčku Vendy, Fráni

Když jste nemohli do školy, přišli za vámi domů Venda s Fráňou. Spolu jste se mohli trochu učit, ale i hodně smát. Právě jsme dotočili poslední díly.

Každý všední den od 10:00 vás od poloviny března navštěvují Jirka Kohout a Tomáš Vacek alias Venda a Fráňa. Ve svém speciálním pořadu Skoro školní vysílání z pokojíčku Vendy, Fráni oblíbená dvojka provedla fanoušky Junioru světem slovních druhů, vyjmenovaných slov, přírodovědy, vlastivědy, ale i třeba angličtiny.

Kolik dílů ještě bude?

Připravili jsme pro vás skoro 70 dílů. Protože se však naštěstí všechno kolem vrací do normálních kolejí a navíc se blíží prázdniny, vypravíme se v pátek 19. června do pokojíčku kluků naposledy. Ach jo, viďte? Tak si nenechte zbývající díly ujít!

Jirka, Tomáš a Dáša natáčejí poslední díly Skoro školního vysílání

Poslední natáčení bylo plné legrace a Jirkovi s Tomášem při něm hodně pomohla i naše milá kolegyně Dáša Jegerová. Koho si v seriálu zahrála? Někteří z vás určitě tuší. A kdo ne, tak ten by si to měl rozhodně poslechnout :-)

Venda a Fráňa jsou kámoši jak hrom

Venda a Fráňa jsou pořád s vámi

I když tenhle seriál končí, nemusíte být smutní. Venda a Fráňa z vysílání Junioru samozřejmě nikam nemizí. Jako vždycky si je můžete pustit každý všední den v 7:15, nebo pak v 17:45 v pořadu Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou.

autor: kpe
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Pusť si video