Hugh Grant. Krasavec s nesmělým pohledem

Hugh Grant je král romantických filmů, u kterých nejedna žena proplakala nejeden kapesník. Napsala Denisa Hrnčířová. Další Příběhy z kalendáře můžete poslouchat online na webu Dvojky a v aplikaci mujRozhlas.

Má ovšem také pověst bijce paparazziů a též se s ním táhne skandál s prostitutkou, i když je to už přes 25 let. Je opravdu nevěrník, hrubián, nebo nesmělý ťunťa, jak to vypadá ve filmu? Zdání klame, takže možná ani jedno.

Hugh Grant je intelektuál s vystudovaným Oxfordem, kterému byl dán do vínku dar suchého anglického humoru a schopnost udělat si legraci i sám ze sebe. Chcete-li se o tomto herci, který dnes slaví 60. narozeniny, dozvědět více, poslechněte si Příběhy z kalendáře.

Další Příběhy z kalendáře budou patřit Chodovi, kterého proslavila věta: Lomikare, Lomikare! Do roka a do dne...

V Příbězích z kalendáře si každý všední den po 17. hodině připomínáme osobnosti, objevy a události v důležitých, ale i málo známých nebo zábavných souvislostech.

Jak můžete poslouchat? Živě, zpětně na mobilu i z počítače

Živě v rádiu na Dvojce, od pondělí do pátku po poledních zprávách. Příběhy z kalendáře můžete poslouchat i zpětně na internetu, všechny díly jsou jako podcast ke stažení. Podcast najdete na webu Dvojky nebo na audioportálu mujRozhlas, který si můžete nainstalovat i jako aplikaci.    

Spustit audio