Když hosté koušou. Moderátorka Veronika Hájková vzpomínala na své začátky i zranění od hutie

18. duben 2021

Do studia si zve nejen lidi, ale i zvířata. Tentokrát se ocitla na „druhé straně“. Jaké byly Veroničiny začátky v rozhlase? 

Tatínek Veroniky Hájkové pracoval jako moderátor v rozhlase a tím ji inspiroval. Svou roli v tom sehrál také jeden hodně zvláštní plakát, jak prozradila Romanu Víškovi. Jen si to poslechněte.

Práce na nádraží

V rádiu chtěla pracovat vždycky a po studiu se jí to také částečně podařilo. Shodou okolností ale pak odešla na chvíli pracovat na Hlavní nádraží a vybavovala vlaky před odjezdem.

Veroniku při vysílání nerozhodí ani pásovec na stole

Do rozhlasu se naštěstí rychle vrátila. Vyzkoušela si v něm několik zajímavých pozic. Teď moderuje oblíbené zvířecí Kluby Rádia Junior

Když host kouše

Jako zvířecí agentka Rádia Junior už u mikrofonu potkala mnoho zvláštních hostů. Vysílala s klokanem, chameleonem, poníky a spoustou dalších. Jednou se jí dokonce stalo, že jí host kousl! Byla to hutie kubánská, které se říká také hutia-konga a je to taková stromová nutrie. Dokonce i krev tekla. 

Takhle vypadá hutia-konga

To ale nebylo poslední kousnutí. Hryzla ji i pakobylka. To Veronika dokonce i vykřikla a všichni z toho měli legraci. Během pandemických omezení sice do studia zvířátka nezve, i tak jsou její kluby zábavné. Tak si nezapomeňte pustit každý čtvrtek v 19:00 Rádio Junior.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Roman Víšek , kpe
Spustit audio

Související