Jakub Voříšek

moderátor

Pohodový moderátor Junioru a Dvojky

Co v Českém rozhlase dělá:
Moderuje Ranní Restart Rádia Junior a sobotní Leháro Jakuba Voříška. Společně si s ním zalenošíte, zavtipkujete a užijete si pořádnou porci českých písniček. Ti, co vstávají opravdu brzo ráno, ho mohou slyšet i v pořadu Vaše ráno na Dvojce.

Co děláš, když zrovna nejsi v Rádiu?
Coby moderátor pracuju ještě v televizi a na různých akcích po celém Česku – tam se moc rád potkávám s nejrůznějšími lidmi a povídám si s nimi. Když mám volno, rád trávím čas s rodinou a kamarády, taky rád muzicíruju a sportuju. Nejlepší je, když se spojí všechno dohromady.

V čem můžeš machrovat a čemu ale vůbec nerozumíš?
Sebevědomě si myslím, že moje zpívání a hraní na kytaru se líbí nejenom mně :-) Ze sportů můžu asi nejvíc machrovat s plaváním, protože jsem tenhle super sport dřív dělal závodně. Ještě si hodně dobře pamatuju hlášky z českých filmů a jdou mi deskové hry.
Na druhou stranu vůbec nerozumím počítačům a většině moderních technologií, vaření a pečení, nakupování dárků, navíc se pokaždé ztratím v jakémkoliv obchodním centru.

O čem by byl film Tři oříšky pro Voříška? Co by sis v nich přál najít?
Dovolím si prohlásit, že mám všechno, co jsem kdy chtěl :-) Ale kdybych to důležité neměl, přál bych si tam najít rodinu, kamarády a dvanáctistrunnou kytaru. A kdybych si měl přát nějaké další zbytné věci, tak bych si přál rozlousknout návod na to, jak se neztrácet v obchoďácích, aby mě tak často nehledali.

Chtěli jsme se Kuby zeptat ještě na další věci a neodradilo nás ani to, že si šel dát sprchu:

Všechny články

Stránky