Podívejte se na nový videoklip Bena a Matea Buď sám sebou! Zapojte se do akce #SayHi

18. říjen 2021

Písnička Buď sám sebou vznikla jako součást projektu #SayHi, do kterého se zapojují nadšenci z celého světa. Přidejte se taky!

Už jste si zatancovali na nejnovější pecku od Bena & Matea Buď sám sebou? A víte, že na stejnou písničku tancují holky a kluci ve více než deseti různých zemích? Je totiž součástí mezinárodního projektu #SayHi, díky kterému si i vy můžete zatančit s kamarády u nás v zahraničí. Tak se přidejte a tancujte s námi!

Všechno potřebné najdete na našem webu >>

Jak se zapojit?

Je to snadné! Natrénujte si tanec, nebo alespoň jeho část,  zazpívejte písničku... Obojí se hravě naučíte díky videonávodu >>. Nacvičovat, tančit a zpívat můžete kdykoliv a kdekoliv – doma, venku, o přestávce, sami, s kamarády nebo sourozenci. Nebojte se ukázat, co ve vás je, o to přesně totiž jde! 

Ben & Mateo

Když se vám bude chtít, napište nám na radiojunior@rozhlas.cz, jak se vám tancuje a co pro vás znamená přátelství. Do předmětu uveďte: #SayHi. Všichni zapojení od nás dostanou malý dáreček.

A kdyby se rodiče divili, o co jde – díky hashtagům #tancujsnami a #SayHi se můžou podívat, jak se tancuje v České republice i v zahraničí.

Velké finále v pátek 19. listopadu!

Jak to vypadá, když se tancuje opravdu všude? To zjistíte 19. listopadu 2021, kdy budou tancovat holky a kluci ve všech zapojených zemích. Ve 12:00 najdete u nás na webu a sociálních sítích video sestřih toho, jak trénovali tanečníci v Česku.

Finále pak startuje s Benem a Mateem v našem vysílání ve 15:45. V 16:00 pustíme písničku a společně si zatančíme! Poslouchejte nás, sledujte webkameru do studia a tančete s námi.

Tancujte s námi

Proč #SayHi?

Každé kamarádství začíná pozdravem. Přesto může být říct někomu „Ahoj“ (anglicky „Say hi“) někdy dost těžké, a to i když mluvíte stejným jazykem. Co kdyby to ale šlo jinak, třeba pomocí hudby nebo tance, který vás oba baví? A právě o to jde v projektu #SayHi, do kterého se zapojují rádia a televize z Velké Británie, Irska, Německa, Francie nebo Norska.

Českou republiku v něm již podruhé reprezentuje Rádio Junior. Díky společné písničce a choreografii si můžou společně zatančit a zazpívat holky a kluci napříč Evropou. Českou verzi písničky, nazvanou Buď sám sebou, nazpívali skvělí Ben & Mateo.

Zatancujte si s námi! :-)

Režie: Tereza Hirsch
Účinkovali: Ben & Mateo, Samuel Budiman, Viktor Čičvák, Sára Faltová, Adéla Kašparová, Mia Klimková, Mia Měšťanová, Magdalena Müller, Anežka Šubrtová, Damián Tembo, Vilém Tycar
Kamera a střih: Luma Oquendo
Asistent kamery: Branko Avramovski
Osvětlovač: Emanuel Mach
Hudba: Anders Nilsen
Český text: Jakub Abde
Choreografie: Karoline Berge Hammersmark, Martin Lilleberg
Pohybová spolupráce: Petra Dědková, Agáta Faitová
Skateboardisté: Timon McLean, Svatopluk Melichárek, Lev Bebekin

Poděkování: Volnočasový areál Gutovka, Praha

Související