Nová prsa pod stromeček? Vítaný dárek, ale i podpásovka

9. prosinec 2022

Vánoční dárky mohou mít různou formu. Některé ženy touží po hezčím poprsí. A jsou muži, kteří je vyslyší. Takový dárek potěší. Pokud je ale žena se svým vzhledem spokojená, a partner má jiný názor, který svým dárkem přiznává, může to být pořádná rána pod pás.

„Jsou takové případy. Když k nám přijde žena s poukazem na nová prsa a ona je nechce, nemám vůbec problém peníze vrátit. Pokud není pacientka přesvědčená o tom, že tu operaci chce, tak je to cesta do pekla,“ říká plastický chirurg Robert Remeš a přidává další příklady z praxe.

Psychika hraje obrovskou roli

„Nedávno k nám přišla velmi hezká dáma s poukazem na nespecifikovanou plastickou operaci. Částka to nebyla malá a ona hořce plakala, protože si prý uvědomila, jak je pro své blízké ošklivá. Opravdu upřímně jsem jí vysvětloval, že to není pravda. Nakonec jsme se domluvili jen na drobné úpravě,“ popisuje plastický chirurg.

Překvapená žena

V tom, jestli bude operace a následné hojení úspěšné, hraje obrovskou roli psychika. Podle MUDr. Roberta Remeše i dnes běžná operace horních víček nemusí dobře dopadnout, pokud je pacientka vystresovaná a není si jistá výsledkem.

„Měl jsem pacientku, která chtěla za každou cenu odoperovat víčka. Ale viděl jsem, jak se k tomu těžce odhodlává, jak je nejistá, proto jsem ji od operace zrazoval. Nedala si říct. Ještě teď se s tím těžko vyrovnává, pořád není spokojená. Psychika je s fyzickou stránkou velmi úzce propojena,“ říká MUDr. Remeš.      

Co dělat, když mají muži velká prsa? Proč to tak je a co se s tím dá dělat? Poslechněte si v záznamu pořadu.

Spustit audio

Související