Rozbalte si dárky na Rádiu Junior. Co pro vás chystáme během svátků a na Silvestra?

27. prosinec 2021

Sváteční speciály oblíbených pořadů, soutěže a extra nálož pohádek. Vyberte si a prožijte kouzelné Vánoce s Juniorem.

I na Rádiu Junior se těšíme na Ježíška a novoroční oslavy. Dárky vám budeme přímo ve vysílání, ale i tady na webu nadělovat celý prosinec. Co jsme pro vás připravili? 

Adventní výtvarná soutěž

26. 11–22. 12.: Zkraťte si čekání na Ježíška, poslouchejte pohádky, tvořte a každý adventní týden můžete vyhrát super ceny. Hrajeme o digitální DAB+ rádia, granátové šperky a krásné knížky.

Zapojte se do soutěže >>

Soutěž a seriál Mixákova pomsta

23. 12.–31. 12. (kromě víkendu) v 10.00 (repríza v 17.00): Poslouchejte napínavý vánoční seriál, ve kterém vystupují vaši oblíbení moderátoři a redaktoři Rádia Junior. Zachraňte s nimi rádio, které obsadil záhadný Mixák a vyhrajte krásné ceny.

Soutěžit >>

Vánoce všude kolem

13.–23. 12. (kromě víkendu) v 6.45 a 16.45: Jestli vás zajímá, jak se slaví Vánoce v cizině, nenechte si ujít reprízu pořadu Vánoce všude kolem Kláry Novákové.

Poslouchat seriál >>

Dvojnásobná porce nejkrásnějších pohádek

23. 12.–2. 1.: Zažijte s Juniorem pohádkové Vánoce! Během svátků vám budeme pohádky pouštět mimořádně nejen ve 13:00, ale i v 19:00 (místo Klubu Rádia Junior). Vybrané pohádky si můžete po odvysílání pustit i na našem webu.

Vybrali jsme pro vás pár vánočních programových tipů >>

Sváteční Hitparády

24. 12., 25. 12., 31. 12. a 1. 1.: Protančete svátky s Klárou Novákovou. Připravila pro vás vánoční a silvestrovské díly hitparády a po Novém roce i Síň slávy, kde si shrneme největší pecky 2021.

Hitparády najdete vždy po odvysílání i u nás na webu >>

Vánoční a silvestrovské speciály Zvídokuky

25. a 26. 12. v 16:00 a 31. 12.: Posloucháte rádi pořady Zvídavec a Všudykuk? Těšte se na smršť toho nejlepšího, co jste v nich v uplynulém roce mohli slyšet. Jana Rychterová a Eva Sinkovičová vybraly ty nejlepší špeky.

Po odvysílání najdete i na webu >>

Silvestr s Petrem, Jirkou a Kubou

31. 12 v 11:00, 12:00 a 14:00: Nenecháme vás v tom ani na Silvestra! Kromě speciálů Zvídavce, Všudykuku a Hitparády se těšte na tři hodinky s oblíbenými moderátory Petrem Ševčíkem, Jirkou Kohoutem a Kubou Voříškem. 

Program >>

Online hry

Máte vánoční náladu? Tak to si nesmíte nechat ujít naše online hry. Vybarvěte ozdoby na stromečku, složte si vánoční puzzle nebo si zahrajte pexeso.

Vyberte si hru >>

Je toho vážně hodně, tak nás poslouchejte a sledujte web, ať vám nic neuteče :-)

Nalaďte si Rádio Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související