Skutečný život neleží na internetu, vzkazuje zpěvák Malátný z kapely Chinaski

15. říjen 2019

Spousta lidí chce být slavná na sociálních sítích. Michal Malátný ne. Proč je nepoužívá? Nejen o nebezpečí na internetu si s ním povídala moderátorka Denisa Kimlová.

Na Rádiu Junior jsme si posvítili na kyberšikanu. Zveme si zajímavé hosty a připravili jsme speciální čtení na pokračování. Tohle téma se ale netýká jen dětí. Srazit až na dno umí taky dospělé. Koho by netrápily nenávistné komentáře a další útoky takzvaných haterů?

A právě tomu se věnuje hit Cizí zeď, který má na YouTube miliony zhlédnutí. Jedním ze zpěváků, které v něm můžete slyšet, je i Michal Malátný z oblíbené skupiny Chinaski.

Sám nastěstí zkušenosti s kyberšikanou nemá, ale tenhle projekt rád podpořil. Je podle něj důležité nezapomínat na to, že život není jen o sociálních sítích a internetu. Na Instagramu byl všehovšudy jednou, s Facebookem je na tom podobně.

I když v sociálních sítích nejede, nebezpečí kyberšikany nepodceňuje. Dokonce už ho i probíral se svou dcerou Katkou. Jak jí to podal? Nejen to se dozvíte v rozhovoru.

autor: Redakce Rádia Junior