Youtuberku Mínu dohnaly hejty k psychologovi. Myslela jsem si, že je se mnou něco špatně

13. červenec 2020

Dominika Mína Elischerová má přes 170 000 fanoušků na YouTube. Jak to všechno začalo? A jak se vypořádává s nenávistnými komentáři na sociálních sítítch?

O přízeň fanoušků mladá zpěvačka a youtuberka Mína aktálně bojuje s novou písničkou Balkón. Do studia na rozhovor s Petrem Ševčíkem ji doprovodili i členové její kapely.

Na paruky nedá dopustit

Mína je mimojiné pověstná svými parukami. „Je to jednoduchá změna image a strašně mě to baví,“ pochvaluje si. Teď má dokonce objednanou jednu černorůžovou.

Sympatická Mína zhodnotila i své outfity: „Jeden čas jsem se oblékala jako bezďák," zavzpomínala s úsměvem.

Už na to kašlu!

Petr Ševčík se ale dostal i k méně příjemným tématům. Mína má totiž bohužel velké zkušenosti se šikanou na internetu. Bylo období, kdy jí lidé na sociálních sítích psali opravdu ošklivé komentáře. Objevilo se v nich, že je hnusná, tlustá a dokonce i horší věci.

Mína o sobě začala pochybovat a rozhodla se navštívit psychologa. Brzy došla k tomu, že se nad to všechno musí povznést. „Od doby, co jsem se od toho odprostila mi přijde, že mám lepší pohled na svět a celkově jsem šťastnější... Už na to kašlu,“ uzavřela tuhle neveselou kapitolu.

O čem nejraději zpívá? A chodí teď s někým? to se dozvíte, když si pustíte celý rozhovor.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. 

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online na audioportálu mujRozhlas.

autoři: Petr Ševčík , Redakce Rádia Junior
Spustit audio