Ještě mě nikdo nechce, říká s úsměvem o vysněné herecké kariéře zpěvačka Mašková

21. říjen 2021

Od soutěže SuperStar ušla Tereza Mašková velký kus cesty. Začíná ji lákat i herectví. Zůstane věrná růžové barvě vlasů?

Ve čtrnácti letech se Tereza Mašková zúčastnila soutěže Česko Slovensko má talent. V roce 2018 pak vyhrála SuperStar. A i díky tomu se vydala na dráhu zpěvačky. Kláru Novákovou zajímalo, jaké má sny.

Všechno má svůj čas

Sní Tereza o kariéře herečky? „Hrozně by se mi to líbilo. Je to jeden z mých velkých snů, jednou si zahrát ve filmu nebo seriálu. Ale všechno má svůj čas. Ještě mě nikdo nechce," směje se. 

Čtěte také

Kdysi se dokonce zeptala jednoho producenta, jestli by si někdy mohla zahrát princeznu, „Jen se na mě tak podíval a říká: ‚No, hele, asi čarodějnici‘,“ vzpomíná pobaveně. Největší splněný sen je ale pro ni to, že se stala zpěvačkou. „Ten sen žiju,“ říká vděčně.

Zbaví se růžové?

Její hlas se ale už do filmové pohádky dostal. Pro snímek Princezna zakletá v čase nazpívala písničku s názvem Tam za řekou. Zahrála si i v divadelním představení Sopranistky.

Terezu každý hned pozná podle výrazné barvy vlasů. Plánuje si ji nechat? „Už jsem si na tu růžovou tak zvykla, že ještě nějakou dobu zůstane,“ potvrzuje, že zatím o změně neuvažuje.

Proč Tereza vozila své dvě čivavy v kočárku? Jaké další sny si touží splnit? Poslechněte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , kpe
Spustit audio

Související