Rádio Junior uvede v sérii videí četbu Pohádky ze zoologické zahrádky

1. květen 2020

Rádio Junior uvede četbu na pokračování nazvanou „Pohádky ze zoologické zahrádky“. Ze stejnojmenné knihy bude v sérii videí po třiadvacet večerů předčítat herec a moderátor Michal Zelenka. První díl bude ke zhlédnutí v pátek 1. května od 18 hodin na Facebooku Rádia Junior, následně pak také na webu a YouTube.

Rádio Junior, stanice Českého rozhlasu pro děti, připravilo novou video četbu na pokračování. Příběhy z knihy „Pohádky ze zoologické zahrádky“ z pera herečky a scenáristky Terezy Šefrnové dají divákům nahlédnout za brány zoologické zahrady poté, co odejdou poslední návštěvníci. Třiadvacet pohádek nejen o zvířatech bude ve videích „z obýváku“ číst herec a moderátor Rádia Junior Michal Zelenka, a to od 1. do 23. května, vždy v 18 hodin na Facebooku Rádia Junior. 

„Sérií video četeb se jednak snažíme rozšířit nabídku kulturního a zábavného obsahu, který posluchačům denně přinášíme, ale především zpestřit dětem i jejich rodičům čas strávený doma,“ uvedl Tomáš Vacek, šéfredaktor Rádia Junior.

Všechny díly budou následně dostupné i na webových stránkách a YouTube Rádia Junior, nicméně vždy pouze po dobu sedmi dnů. Pohádkovou sérii doplní rovněž tematické rozhovory, reportáže a soutěže.

Spustit audio

Související