24.7.: Vracíme se zpátky

24. červenec 2017

Dobrodružství astronautů se začíná chýlit ke konci, stejně jako naše soutěž. Posádka už se připravuje k návratu na Zemi. Co myslíte, proběhne to bez komplikací, nebo budou Didiér, Michal, Jurica, Sakku, Lesop i Arnošt potřebovat opět vaši pomoc?

Tak to je nečekaný zvrat. Lesop je Hanah z planety Emez, palubní počítač se stal jejím spojencem a kapitán ztratil řeč. Kdo teď podá hlášení o vzniklé situaci? Kdo zaznamená všechny důležité události, aby si je pamatovaly i budoucí generace? Centrálo, je to na vás, poraďte posádce, jak tyhle bláznivé události převyprávět.

Vaším dnešním úkolem bude ztvárnit pomocí komiksu nějaký váš letní zážitek. Pokud s námi hrajete Planetu R delší dobu, rozkreslete do několika obrázků, jak jste plnili některý z úkolů. Komiks by se vám měl vejít na jeden list velikosti A4. Do palubního deníku pak napište, jakou příhodu jste namalovali.

Chceš hrát Planetu R, pomoct vesmírné posádce na její misi a hrát o stovky cen? Soutěž běží do 30. července.

1) Vytiskni si deník mise. Návod nalezneš zde.


2) Poslouchej zadání úkolů každé pondělí, středu a pátek. Na Radiožurnálu v 15:40 nebo na Rádiu Junior v 17:10. Zadání najdeš i v našem kalendáři zde.

Další informace a pravidla hry nalezneš na www.radiojunior.cz/planetar

Spustit audio

Pusť si video