Cestovatelé v čase pokračují! Vydejte se do budoucnosti

20. září 2018

Chtěli jste to, máte to mít! Jsou tu Cestovatelé v čase II. – Nové dobrodružství. Na své další výpravě se čtveřice kamarádů podívá do budoucnosti. Opět na vás čekají báječné ceny. Ale pozor! Tentokrát budeme rozdávat výhry každý týden. A to je super, ne?

Jak se nám bude žít v době plastové? Budou existovat roboti, kteří mají city? Jak inteligentní bude lidstvo za tisíce let? To všechno se spolu s cestovateli v čase již brzy dozvíte. Dobrodružná cesta začíná v pondělí 1. 10. 2018 v 7.25 hod. (reprízy v 18.05 hod. a v 19.10 hod.).

Těšit se můžete na devět dílů. Každé pondělí odvysíláme na Rádiu Junior jedno dobrodružství Nikoly, Kristýny, Honzy, Jáchyma a jejich přítele Nikoly Tesly. Vaším úkolem bude poslouchat a zjistit, do jakého roku se cestovatelé dostali. Odpovědi nám můžete posílat vždy do následujícího pátku. Správnou odpověď a jména tří výherců se dozvíte vždy v pondělí.

Všechny díly se postupně objeví i tady na webu v sekci Soutěže. Již brzy tam najdete také podrobnější informace o hře.

Hráli jste s námi Velkou letní hru Cestovatelé v čase? Že ne? A zajímá vás, jak probíhala první výprava našich kamarádů, která je zavedla do minulosti? Jejich příběhy si můžete poslechnout na našich webových stránkách.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video