Chcete se svěřit, nebo se na něco zeptat? Linka důvěry s Bárou a Romanou funguje po emailu

20. březen 2020

Určitě jste si všimli, že v pondělí nevysíláme linku důvěry v Klubu Rádia Junior. Pokud ale máte nějaké starosti, můžete nám napsat.

Protože máme teď omezenou možnost vycházet, nevídáme se s babičkami a dědečky, všichni kolem řeší koronavirus, může člověku být občas trochu smutno nebo úzko. A v takovou chvíli by uvítal nějaké to ucho, které by ho vyslechlo, někoho, kdo by poradil.

Čtěte také

Ucho pro vás nemáme, ale prozradíme vám úžasnou věc. Linka důvěry s moderátorkou Romanou Růžičkovou na Rádiu Junior bude pokračovat a psycholožka Bára Downes vám od pondělí bude radit, co a jak, pomůže vám unést vaše starosti.

Jak se svěřit

Co můžete udělat? Je to jednoduché: Napište na adresu radiojunior@rozhlas.cz. Do předmětu napište heslo „linka důvěry“ a do emailu pak popište, co vás trápí, s čím máte starosti, čeho se bojíte. 

Jak vám odpovíme?

Od pondělka 23. března budeme na vaše zprávy odpovídat emailem i ve vysílání (vždy v pondělí, středu a pátek v 18:10) protože je možné, že se ta odpověď bude hodit ještě někomu dalšímu. A nebojte se, neprozradíme vás, bude to na tajňačku. Řekneme jenom křestní jméno a podle toho vás nikdo nepozná.

Spustit audio

Související

Pusť si video