Chtěl jsem být Terminátor, pořád na tom makám, směje se Jan Nedbal a vypráví pohádku o superautě

29. březen 2023

O klukovských snech, čtení pohádek i muzikálech, ve kterých se nezpívá. Jan Nedbal byl hostem Klubu Rádia Junior. Jak probíhá natáčení televizních seriálů a jak se mu povede při čtení pohádky v přímém přenosu?

„Chtěl jsem být Arnold Schwarzenegger,“ svěřuje se herec Jan Nedbal v Klubu Rádia Junior. „Když jsem byl dítě, tak jsem se chtěl podobat nějakému herci a postavě, tak proto Terminátor,“ dodává s úsměvem. „Pořád na tom makám, jak vidíte,“ směje se.

Věnuje se divadlu, filmu, k pohádkám má blízko a nečte je do éteru poprvé. Muzikály jsou pro něj výzva. „Musel by to být muzikál, ve kterém bych nemusel zpívat. Takový muzikál mluveného slova,“ dodává s nadhledem. 

Jak se připravuje na své herecké role? Musí zvládnout něco speciálního, aby mohl přesvědčivě zahrát třeba zdravotního bratra v televizním seriálu? A proč se vydal po studiích do Norska?

Šimon a mluvící superauto

Pohádka Šimon a mluvící superauto

Ve studiu Rádia Junior Jan po rozhovoru živě vyprávěl pohádku o chlapci, kterému se splní sen! Podívejte se na video, jak tahle pohádka ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související