Do finále #SayHi 2021 se zapojily celé školy. Ben a Mateo tancovali přímo ve studiu Rádia Junior

29. listopad 2021

Jak se osvědčili Ben a Mateo jako spolumoderátoři finále #SayHi ve vysílání Rádia Junior? Prostě skvěle! Zatancovali, odpovídali na vaše dotazy a hodně o sobě prozradili.

To byla jízda! V pátek 19. listopadu proběhlo velké finále mezinárodního tanečního projektu #SayHi. V deseti zapojených evropských zemích tisíce nadšenců oslavily přátelství společným tancem. A Česká republika nebyla výjimkou.

Tváře české verze písničky Buď sám sebou se stali zpěváci Ben a Mateo. Ti také spolu s moderátorem Michalem Zelenkou provázeli odpoledním vysíláním Junioru a v 16:00 se připojili tancem ke společné choreografii. Pořádně to v našem studiu rozbalili.

A pak už odpovídali na otázky žáků ZŠ Mikoláše Alše Mirotice, kteří zavolali přímo do vysílání. Co všechno je zajímalo a co na sebe kluci práskli? Poslechněte si to v audiu. Mirotická základka pojala #SayHi ve velkém. Všichni se sešli v tělocvičně a ... no, jen se podívejte na video. Od nás mají rozhodně palec nahoru a s nimi i všichni další účastníci!

A co vy? Taky jste se zapojili? Napište nám na radiojunior@rozhlas.cz své dojmy. Do předmětu napište „SayHi“. Těšíme se!

Podívejte se na další fotky a videa k #SayHi >>

autor: kpe

Související