Filmy, workshopy, koncerty a tváře Rádia Junior. Nezmeškejte Teenfilmfest!

9. prosinec 2019

Nenechte si ujít první ročník cool festivalu, který je plný filmů od mladých tvůrců. Rádio Junior bude u toho.

Na mezinárodním filmovém festivalu Teenfilmfest, který se koná 14.–15. prosince v kině Světozor v Praze to bude pořádně žít. Těšít se můžete na filmy od nás i ze světa a bohatý doprovodný program plný workshopů, zajímavých hostů a zábavy. Chybět nebude ani Sobotní odpoledne s Rádiem Junior.

Přijďte si do kina Světozor poslechnout koncert naší Jany Rychterové, nebo vyzkoušejte své rozhlasácké dovednosti s Jirkou Kohoutem a Tomášem Vackem alias Vendou a Fráňou. Filmu (a rádiu) zdar!

Koncert a autogramiáda Jany Rychterové

Janu Rychterovou určitě představovat nemusíme, její hlas i písničky dobře znáte z vysílání. V sobotu 14. prosince budeme mít možnost poslechnout si je naživo od 13:30 v malém sále kina Světozor. Přijďte si s námi zazpívat oblíbené písničky.

Rozhlasákem nanečisto              

Chtěli byste si vyzkoušet třeba sportovní komentování, moderování nebo hádání tajemného zvuku a ještě za to něco vyhrát? A co takhle stát se na chvíli „neviditelným hercem“ a vyzkoušet si natáčení oblíbeného seriálu Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou přímo s hlavními představiteli? Na tohle všechno se můžete těšit od 15:30 v malém sále Světozoru.

Vstup zdarma

Vstupné na doprovodný program je zdarma až do naplnění kapacity sálu. Veškeré informace o Teenfilmfestu včetně filmového programu najdete na webu festivalu.

A jak se točí filmy? Ševa si to vyzkoušel na letním workshopu. Tak koukněte na video.

Pusť si video