Herečkou jsem byla poprvé na hereckém táboře, vzpomíná Aneta Krejčíková a vypráví pohádku ze zoo

31. březen 2023

Sympatická herečka se objevila v mnoha seriálech, na svém kontě má i pohádky. Umí je ale i vyprávět? Přesvědčte se sami díky pohádce Maruška ošetřovatelkou v zoo. Za hlavní povahu, která se v herectví hodí je empatie. 

Proslavila se už ve 14 letech rolí Gábiny Pumrové v nekonečném seriálu Ulice. „Jako herečka si můžu vyzkoušet hodně profesí,“ směje se Aneta. Role ale nejsou jen v televizi nebo v divadle. „Jako máma musím být třeba i ošetřovatelkou,“ dodává. Vypráví i o hereckém táboře, kde nebyly mobily a tábor trval tři týdny. „Mohli jsme si herecké řemeslo vyzkoušet,“ vzpomíná. Jako dítě chodila i do dramatického kroužku. „Ale to jsem ještě nevěděla, že bych se tomu mohla věnovat profesionálně,“ dodává.   

Od dětství ráda tancuje, zpívá, fotí a čte. Které knížky a knižní hrdiny má nejradši? Chodí do knihovny? O čem by chtěla napsat knihu? Nejen to se od Anety dozvíme v Ústřední knihovně Městské knihovny v Praze v rámci speciálního vysílání k Noci s Andersenem. 

Maruška ošetřovatelkou v zoo

Pohádka Maruška ošetřovatelkou v zoo

Ve studiu Rádia Junior Aneta po rozhovoru přečetla pohádku o holčičce, která miluje opice a touží po práci mezi zvířaty. Podívejte se na video, jak tahle pohádka ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související