Hvězda Instagramu Seňor Pupík miluje sýr eidam. Sleduje ho 40 000 lidí

4. září 2020

Anglický buldok Pupík je jeden z nejpopulárnějších psů u nás. Jeho dvounohý parťák Vojta alias James Spector v rozhovoru zavzpomínal na začátky jejich podnikání.

Přes čtyřicet tisíc sledujících na Instagramu by brala leckterá celebrita. Roztomilý buldok Seňor Pupík si ze slávy nic nedělá. Suverénně si nakráčel do studia jako host Veroniky Hájkové.

Seznamte se – hvězda českého Instagramu, buldok Seňor Pupík

Začátky na Instagramu 

Pupíkův páníček Vojta alias James Spector si chtěl původně pořídit boxera, ale protože to není příliš vhodné plemeno do bytu, kde by byl třeba deset hodin sám, volba padla na anglického boxera.

A jak se z nich stal instagramový trhák? Vojta se nikdy v sociálních sítích nevyžíval. Ale neustálé otázky okolí, kdy pořídí svému rozkošnému pejskovi účet na sociální síti Instagram, ho nakonec ispirovaly, aby to zkusil. A dnes díky tomu mohou být 23 hodin denně spolu.

Seňor Pupík a jeho dvounohý parťák Vojta

Slintající hvězda

„Život s anglickým buldokem je celoživotní uklízení,“ přiznává Vojta. Jako malí sice neslintají, ale pak se to spustí. Je to ale jediná drobná vada. Jinak je život s Pupíkem plný her a lásky.

Tenhle malý neposeda se dokonce jako malé štěně sám naučil na skateboardu. Teď už má ale rozum a do sportu se nehrne. Radši si pochutnává na svém oblíbením eidamu 45%.

Jak se vyrovnává s ošklivými komentáři na sociálních sítích? S čím si Pupík nejraději hraje? Koukněte na uchrochtané video.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online na audioportálu mujRozhlas.

autoři: Veronika Hájková , Redakce Rádia Junior

Související