Je to na vás! Zachráníte v posledním díle letní soutěže vesmír?

A je to tu. Poslední díl soutěže Záchrana planety Marphos. Stanete se hrdiny a podaří se vám nastolit rovnováhu ve vesmíru?

Cesta mimozemšťanky Sunny, během které hledá svou ztracenou polovinu Darka, pomalu končí. Už jí totiž nezbývá moc času a vteřiny nemilosrdně utíkají. V posledním díle soutěže se rozhodne o osudu celého veškerenstva. Uhodnete jméno poslední planety, na kterou se Sunny vydá?

Nestihli jste ve vysílání všechny díly? Nevadí, pusťte si je TADY.

A co teď?

  • Pošlete nám na email radiojunior@rozhlas.cz do 2. září do 12:00 jména všech devíti planet, které Sunny navštívila, a to ve správném pořadí. Označte je tedy čísly 1–9 (výchozí planeta Marphos se nepočítá).
  • Do předmětu emailu napište heslo "Marphos".
  • Do emailu nezapomeňte uvést jméno, příjmení a poštovní adresu, na kterou vám bude v případě výhry doručena cena (více viz detailní detailní pravidla soutěže)

 

Jestli jste hádali správně, trefili se do správné cesty a byli mezi těmi, kteří tak zachránili planetu Marphos, zjistíte 2. září na našem webu. Ze správných odpovědí vylosujeme deset výherců, kteří se mohou těšit na super ceny. Výherce vyhlásíme 4. září v 19:00 v Klubu Rádia Junior. 

Stáhněte si hvězdnou mapu a navštivte devět planet

Pro ověření, jestli jste správně vydedukovali jména všech planet, můžete použít hvězdnou mapu. Najdete ní ta správná vesmírná tělesa? Do čtverečků u planet si můžete zapsat i čísla zastávek, ať v tom máte přehled.

Vesmír potřebuje vaši pomoc! Nenechte v tom Sunny samotnou.

Než se vydáte na cestu, přečtěte si taky celá pravidla.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video