Každý den jedna pohádka. Poslouchejte od 1. května zábavné příběhy ze zoo

28. duben 2020

Herec, moderátor a hlas Rádia Junior Michal Zelenka vás v nových videích zve k sobě domů. Poslouchejte speciální čtení na pokračování Pohádky ze zoologické zahrádky.

Když se v zoologické zahradě zavře brána za posledním návštěvníkem, ze stínů vylezou škodolibí skřeti a začnou škodit. A co na to zvířátka? Pusťte si od 1. května na webu nebo sociálních sítích Rádia Junior v 18.00 nové čtení na pokračování. To jsme pro vás připravili jako speciální mimořádný dárek nejen na dobrou noc.

Pusťte si seriál Pohádky ze zoologické zahrádky >> 

Nechte si vyprávět pohádku od Michala Zelenky

Vítejte u Michala Zelenky

Pohádky ze zoologické zahrádky vymyslela herečka Tereza Šefrnová, která při psaní spolupracovala s několika zoologickými zahradami. Proč se rozhodla psát pro děti? Na to se jí zeptal Jirka Kohout v rozhovoru, který si můžete pustit pod videem.

Příběhy vám bude vyprávět herec Michal Zelenka. A protože je Michal zodpovědný a snaží se v dnešní době vycházet mezi lidi co nejméně, netočil tenhle seriál v rozhlasovém studiu, ale v pohodlí svého domova. Jak se mu pohádky líbí? To prozradil ve videu. 

Výjimečně jen na webu, Facebooku a YouTube

Těšit se můžete na 23 dílů. Na našem webu najdete od 1. května každý den v 18:00 jedno audio. Ale to není všechno! Michal se totiž při čtení točí i na video. To vám rodiče mohou ve stejnou hodinu pustit na Facebooku, nebo si ho najděte na YouTube kanálu Rádia Junior.

Každý díl bude na webu i sociálních sítích dostupný sedm dní.

autor: kpe

Související

Pusť si video