Když se řekne školní jídelna, vybavím si hnědou omáčku, směje se Veronika Čermák Macková u čtení pohádky

2. duben 2023

Miluje cestování, zvířata a hraní v divadle. Se svým manželem hercem Hynkem Čermákem se potkala při natáčení seriálu. „Když mi byly čtyři, řekla jsem v parku, že budu herečkou,“ vypráví v Klubu Rádia Junior. „Ale přišlo to samo.“ 

„Hnědá omáčka, která smrdí. Uvnitř je suchý knedlík,“ vybavuje si herečka Veronika Čermák Macková jídlo ve školní jídelně. „Nejraději mám špagety,“ přiznává před čtením pohádky skřítka Hajaji o mamince, která neumí vařit.

Kromě herectví má ráda i svého pejska. Smysl pro dobrodružství ji zavedl i do afrického Konga. „Ráda bych žila někde, kde je teplo, třeba v Kostarice,“ zasnívá se. Hraje na klavír a má ráda vážnou hudbu. Poslechněte si, jakým cvičením se herečka rozmlouvá. 

Dali byste si?

Pohádka Vítkova vysněná večeře

Ve studiu Rádia Junior Veronika po rozhovoru přečetla pohádku o klukovi, kterého mrzí, že jeho maminka vůbec neumí vařit. Podívejte se na video, jak to v téhle pohádce ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související