Mikuláš je tu! Na Junioru nadělíme animované filmy, online hry a zábavnou hodinku s čertem

3. prosinec 2021

Všichni rádi dostáváme nadílku od Mikuláše. Do domácností sice zavítá až v neděli, ale na Rádiu Junior se stavil už teď a něco nám tu pro vás nechal.

Na Rádiu Junior jsme našli punčochu s nadílkou od Mikuláše. Ale nebyla pro nás. Takže... tady to máte:

Animované filmy

Mikuláš se domluvil s mezinárodním festivalem filmů A-FilmTeensFest, který promítá snímky vytvořené dětmi a mladými lidmi do 21 let z celého světa. Přinášíme vám dva z vítězných filmů od šikovných mladých filmařů. Podívat se na ně můžete až do 10. prosince. 

  • Toulky s rodinou Rádsetoulavou  Film od Marie Klowersové z Ostravy vypráví fantastická dobrodružství malé Dory.
    Pustit film >>
  • Ticho (The Quiet) – Australský snímek sleduje podivné zážitky astronauta ve vesmíru.
    Pustit film >>

Mikulášský speciál v neděli v 16:00

Chcete si v neděli 5. prosince zpříjemnit čekání na Mikuláše? Pusťte si v 16:00 naše živé vysílání >> a bavte se. S Evou Sinkovičovou a čertem, který ji přijde navštívit, se dozvíte spoustu zajímavostí.

Pohádková výtvarná soutěž

Až do středy 8. prosince se můžete zúčastnit 2. kola výtvarné soutěže o super ceny. Poslechněte si pohádku a tvořte. Kdyby náhodou Mikuláš přinesl jen uhlí, je dobré vyhrát něco pěkného :-)
Zapojte se do soutěže >>

Online pexeso, omalovánky a další hry

Vyžkoušejte speciální Online hry>>. Složte si puzzle s Mikulášem nebo puzzle s jeho pekelným pomocníkem. Čeká na vás také hravé pexeso s předměty, které nesmí žádnému čertovi chybět. Co s sebou naopak nosí Mikuláš? I to zjistíte, když vyzkoušíte mikulášské pexeso. A jestli máte chuť na vybarování, vrhněte se na omalovánky punčochy s nadílkou.

Tak hurá do toho!

Čert

Už jste si všechno vyzkoušeli a poslechli? Tak si nalaďte naše živé vysílání >>í

autor: kpe
Spustit audio

Pusť si video