Millenium Rakovník - devátý úkol splněn

31. srpen 2014

Devátý úkol splněn!

Koordinátor týmu: Marie Kunová

Třídní kolektiv: Profi fitness Millenium Rakovník, oddíl sportovního aerobiku 7-9 let a sourozenci. 16 (plus 2 trenérky)

Zvolené hrací týmové jméno: Millenium Rakovník

Vaše fotografie: splněno

Millenium Rakovník

1) První úkol splněn.
Ahoj redakce Rádia Junior, ahoj kamarádi.
Posíláme vám naši fotku s Ušounem. Pro splnění zadaného úkolu jsme si vybrali historickou památku hrad Křivoklát. Na Křivoklát jsme se rozhodli dojet vlakem. Z vlakového nádraží jsme se vydali ke hradu. Cesta ke hradu vede do kopce, takže jsme se trochu zadýchali. Po prohlídce nádvoří a hradu jsme se rozmýšleli, odkud pořídíme fotku. Zvolili jsme si vyhlídku u pomníku K. E. Fürstenberka, odkud je na hrad krásný pohled. Doufáme, že se vám fotka bude líbit, výlet jsme si totiž nádherně užili.
Zdraví vás Denča a Laurinka Žáčkovi

Denča a Laurinka Žáčkovi, Křivoklát a úkol číslo 1

2) Druhý úkol splněn
Ahoj Rádio Junior a všichni kamarádi,
druhým úkolem bylo vyfotit se při oblíbené hře nebo sportu. Posílám fotku Lucinky s Ušounem. Protože má Lucinka nejraději aerobik, tak chtěla fotku spojenou s tímto sportem. Ač jsou prázdniny, Lucinka pilně trénuje a to chtěla ukázat vám i Ušounovi. A při focení se k ní přidal dokonce i její pejsek Egonek.
Zdraví Lucka Mašková s rodiči.

Millenium Rakovník, úkol č. 2

3) Třetí úkol splněn:
Milé Rádio Junior, milý kamarádi. Pro splnění úkolu č. 3 vám zasílám svou fotografii s Ušounem Rušounem. Vyfotit se s vynálezem, který ovlivňuje náš denní život. Pro nás je to elektřina, její výroba a způsob, jak ji "odchytit" a využít pro potřebu lidí. Bez ní bych si večer nesvítila, neposlouchala vaše Rádio Junior, nedobíjela svůj oblíbený notebook, telefon a nepustila televizi. Snad se i mně podaří úkol splnit a posunout tak náš tým do dalšího kola. Všechny vás zdraví a krásný zbytek prázdnin přeje Adélka Feherová :-)

Millenium Rakovník, úkol č. 3
Millenium Rakovník, úkol č. 3

4) Čtvrtý úkol splněn
Zdravíme celý kolektiv Rádia Junior i všechny posluchače z prázdnin a posíláme čtvrtý úkol! Na tento týden jsme měli Ušouna seznámit se svým oblíbeným plyšákem či jinou hračkou, což pro Matyáše nebylo nic nového. Když si totiž přinesl Ušouna domů, hned mu našel čestné místo mezi nejoblíbenějšími hračkami. Druhý den spolu napjatě poslouchali vysílání se zadáním úkolu. Nejtěžší však bylo vybrat hračku nejoblíbenější, všechny by se na fotku nevešly. Nakonec spolu s Ušounem vybrali papouška Ara, protože je téměř jako živý. Matyášovým největším koníčkem jsou zvířata a to především ta skutečná, více než ta plyšová. A uznejte sami, že to Ušounovi s papouškem Ara opravdu moc sluší.
Všechny vás moc zdraví Matyáš Kuna a Ušoun Rušoun

Millenium Rakovník, 4. úkol

5) Pátý úkol splněn:
Milá redakce i posluchači, na tento týden jsme již splnili další úkol a to vyfotit se s nějakým zvířetem. Zrovna se koncem týdne chystáme do ZOO v Jihlavě, tak jsme zajásali, jak to bude snadné, ale nakonec jsme se rozhodli pro fotku jinou.

Millenium Rakovník, úkol č. 5

Máme doma dvě potkaní slečny, se kterými se Ušoun celou dobu kamarádí, a proto se raději fotil s nimi. Jmenují se Viky a Matylda a ačkoliv možná spoustě lidí není takové zvířátko příliš sympatické, tak věřte, že jsou velmi milé, chytré a čistotné a tím spíše jsme chtěli ty naše holky představit všem.

Millenium Rakovník, úkol č. 5

Ale i tak Ušoun rozhodně o výlet do ZOO nepřijde, stejně tak jako o ostatní výlety, kde o zajímavá zvířata není nouze.
Na fotce jsou spolu se svojí kamarádkou Emou, která má navíc zvíře i ve svém příjmení...:-).
Tak vás všechny moc zdraví Kuny z Rakovníka

Millenium Rakovník, úkol č. 5

6) Šestý úkol splněn:
Ahoj Rádio Junior, šestý úkol byl náročný, nicméně tady v Rakovníku máme párty rádi. Takže jsme Ušounovi uspořádali karneval s mottem " Když se Ušoun objeví, Ema to hned oslaví aneb karnevalové nadšení v Rakovníku." Ušoun měl svůj dort a drink. Zábava byla super a Ušoun to pořádně rozjel. A teď po náročném dni spinkají s Emou v pelíšku. Ema Trnková.

Millenium Rakovník, úkol č. 6
Millenium Rakovník, úkol č. 6

7) Úkol číslo sedm splněn:
Ahoj všichni, tento týden si chtěl Ušoun zaplavat, a protože našemu Ušounkovi plníme všechna přání, splnili jsme i tohle. Vůbec nám nevadilo, že se na nás sluníčko moc neusmívalo, i tak jsme si ve vodě krásně zařádili! Když už jsme ale drkotali zuby všichni tři, vyhnala nás maminka z bazénu, abychom prý nenastydli... no jo, znáte mámy! Stejně jsme si to ale užili a už se těšíme na další dobrodružství. S pozdravem, Rozálka, Barborka a Ušoun Rušoun.

Millenium Rakovník, úkol č. 7
Millenium Rakovník, úkol č. 7

8) Osmý úkol splněn:
Milé rádio Junior, milí kamarádi štafeťáci,
tento týden jsme přebraly štafetu my, Sofinka se Simonkou, a s napětím jsme očekávaly zadání úkolu. Úkol zněl: vyfotit se s rostlinou. A jelikož je zdravé chodit do lesa na procházky, kde můžeme poznávat přírodu, stromy, rostliny, zvířatka, sbírat teď houby, borůvky, ostružiny, maliny a dávat zvířátkům krmení v zimě do krmelců, proto jsme se rozhodly pro náš úkol vzít Ušouna Rušouna na procházku do lesa a ukázat mu rakovnický les.

Millenium Rakovník, úkol č. 8

Nasbíraly jsme si s ním kytičku lučních květů a ukázaly jsme mu různé rostliny, které na louce a v lese rostou a poznávaly jsme stromy.
Na konci procházky jsme s ním vylezly na strom s kytičkou z lučních květů a travin, s jehličím a s jahodovými listy za uchem, jsme se vyfotily:) Rostlin s námi poznal spousty:) Pevně věříme, že se mu to líbilo a úkol jsme splnily:)
Přejeme všem krásný zbytek prázdnin! Sofinka a Simonka Ortmannovi.

Millenium Rakovník, úkol č. 8

9) Devátý úkol splněn:
Milé rádio Junior. Náš úkol zněl: volná disciplína, bláznivý Ušoun.
Máme doma takovou malou smečku psů. Jmenují se Basta, Argo a Tauriel.
Celý večer jsme s Ušounem a naší nejmladší fenkou Tauriel přemýšleli, co bláznivého vyvedeme, až jsme takto usnuli :)

Millenium Rakovník, úkol č. 9

Ale povedlo se, úkol máme, jmenuje se Ušounův mushing na bruslích :)
Do akce jsme zapojili tu nejstarší ze smečky Bastu, protože je samozřejmě nejrozumnější, jak říká tatínek :)
Vzali jsme brusle, pejsky, Ušouna a vyrazili jsme. Ze začátku jsme měli trošku problémy s nasměrováním Basty na cestu a mým udržením se v té rychlosti, ale vyšlo to.

Millenium Rakovník, úkol č. 9

Byla to zábava, vše proběhlo bez zranění a pláče :)
Mějte se moc hezky: Terezka, Argo, Basta a Tauriel.

Millenium Rakovník, úkol č. 9
autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video