Mým snem bylo zazpívat si s Karlem Gottem, a to se mi splnilo, vzpomíná Jan Kopečný z kapely Botox

8. duben 2021

Jak Honza hodnotí svou účast v Superstar a show Tvoje tvář má známý hlas? V rozhovoru prozradil své sny i to, že vlastní dvanáct exemplářů jednoho nástroje. Jakého?

Jan Kopečný není jen zpěvák ve skupině Botox. Vystupuje taky v mnoha muzikálech. Zahrál si Romea, Casanovu, faraona nebo mušketýra. Účinkoval dokonce v představení, kde se měnil ve skřeta. Znát ho můžete i z televize, kde se objevil v seriálu Ordinace v Růžové zahradě. 

Setkání s Gottem bylo splněným snem

„Postupně si plním sny,“ pochvaluje si Honza. Chtěl si například zazpívat s Karlem Gottem. To se mu splnilo a slavný zpěvák si ho dokonce sám vybral, hrál v muzikálu Čas růží. 

Kromě splněných snů má ale i nějaké ty nesplnitelné. Například by ho lákalo se podívat do vesmíru. I když, kdo ví. Třeba jednou...

Lásce člověk neporučí

Novinkou kapely Botox je skladba Napsat píseň, kterou Honza vymyslel s kamarádem Petrem Ryšavým. Její hrdina se snaží dělat všechno pro to, aby byla jeho dívka spokojená, ale bohužel to nefunguje. „Občas člověk lásce neporučí,“ shrnul děj písničky sympatický zpěvák. 

A jak to má s láskou Honza? Víte, co miluje? Akordeony, tedy tahací harmoniky. Doma jich má asi dvanáct. Lásku k tomuhle nástroji podědil po svém dědečkovi.

Od kolika let Jan zpívá? A jakou muziku má rád? I na to se ho zeptala Klára Nováková, tak si to poslechněte.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online na audioportálu mujRozhlas.

autor: kpe
Spustit audio

Související