Někdy se splní i ta nejnesplnitelnější přání. Nenechte si ujít nové příběhy skřítka Hajaji

29. březen 2021

Posloucháte na Rádiu Junior každý den v 19:50 Hajaju? Od 5. dubna se můžete těšit na úplně nové příběhy s názvem Kůň do města, které napsala Denisa Kimlová.

Byla jednou jedna holčička a ta milovala koně. Jenže bydlela s rodiči v paneláku na sídlišti… Tak začíná příběh Kůň do města, který pro vás napsala Denisa Kimlová a vysíláme ho od 5. dubna. Role vypravěčky se ujala herečka Marie Poulová.

Víte, jak autoři všech možných příběhů říkají, že nevypráví o svém životě a podobnost s opravdovými žijícími osobami v něm je čistě náhodná? Kůň do města není ten případ. Přesně taková milovnice koní totiž existuje a Denisa ji moc dobře zná.

Dlouho by nemusela hledat ani tatínka slávistu, babičku, která nemá rozum a milou babi, co tráví dny v okně. A co ví už dávno? Že když si něco opravdu přejete, dříve či později se vám to splní.

Tak si od 5. dubna nezapomeňte vždy v 19:50 naladit vysílání Rádia Junior. Hajaja běží také na stanici Dvojka. Na webu Dvojky si můžete díly vždy na sedm dní pustit i ze záznamu.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video