Nenechte si ujít Rádio Junior na filmovém Juniorfestu

2. listopad 2019

Blíží se mezinárodní filmový festival pro děti a mládež Juniorfest. Od 8. do 14. listopadu bude v pěti městech v Plzeňském kraji pěkně rušno a my u toho nebudeme chybět. 

Těšte se například na super zábavu s pořadem Napiš HIT!, díky kterému se můžete na chvíli stát textaři vlastní písničky. A to hned třikrát! Tak za námi 9., 10., nebo 13. listopadu dorazte na festival.

Napiš HIT! živě

Staňte se na chvíli textařem nebo skladatelem! Dvojici Dubnička - Lahoda znáte ze sobotního Lehára Jakuba Voříška a našeho Youtube kanálu jako autory rubriky Napiš HIT!. Na Juniorfestu zahrají své největší hity, ale především spolu s diváky složí zbrusu novou originální písničku. Tak přijďte, třeba své dílo zaslechnete i v rádiu.

Kam a kdy dorazit?

  • 9. listopadu, 14:00, DEPO2015, Plzeň
  • 10. listopadu, 14:30, Kulturní a komunitní centrum, Přeštice
  • 13. listopadu, 14:00, náměstí TGM, Dobřany

Festivalové minuty

To nejzajímavější z programu, super rozhovory a vůbec celou festivalovou atmosféru pro vás bude mapovat naše akční redaktorka Šárka Mattová. Každý den se můžete těšit na aktuální zprávy ve vysílání, ale určitě mějte o festivalovém víkendu oči na stopkách, třeba narazíte na Šárku s kamerou a stanete se hvězdou video reportáže. 

Na Juniorfestu vás samozřejmě čeká také spousta filmů, hvězdných hostů z Čech i zahraničí a nadupaný doprovodný program, o všem se víc dočtete na webu akce www.juniorfest.cz. 

A kdybyste to měli na Juniorfest daleko, nalaďte si alespoň Rádio Junior online.

 

Spustit audio

Pusť si video