O pořadu Leháro Jakuba Voříška

Nechce se vám v sobotu vstávat? Rádi se flákáte a vegetíte? 

Zapněte si v sobotu od 9:00 do 10:00 Rádio Junior a lenošte s Jakubem. Společně si poslechnete pár českých písniček, bude legrace a pohoda. 

Vstávat vás Kuba Voříšek určitě nutit nebude. Jeho hlavní heslo zní: pojďte se mnou nevstávat! Na rozdíl od vysílání ve všední den se v sobotu ráno nemusíme trápit školou nebo se zabývat tím, co se kdy a kde stalo, nebo kolik je právě hodin a minut. Můžeme si dát nohy nahoru a užívat si pohodu volného dopoledne, ideálně se zavřenýma očima a puštěným rádiem. 

Napište Kubovi

A kdo by chtěl přeci jen vyvinout nějakou tu aktivitu, může se do vysílání zapojit. E-mailem nebo telefonicky. Pomoci můžete třeba s výběrem hostů. Napište jméno svého oblíbeného zpěváka, zpěvačky, herce, herečky nebo jiné osobnosti a pošlete na adresu radiojunior@rozhlas.cz.  

Na stejnou adresu můžete posílat i návrhy na slova, na které pak oblíbená dvojka Zdeněk Lahoda a Vilém Dubnička složí písničku. V Leháru se vždy dozívte téma, na které se bude písnička skládat. Pak už stačí jenom poslat nám slova a čekat, co za hit z nich vzejde :-)

Téma Lehára není nikdy pevně určeno, proto si Jakub povídá, co chce. Občas si do studia vezme svoje ukulele nebo jen tak pro legraci složí básničku. Zkrátka pohodička v tempu sobotního rána.

Pořad si můžete živě pustit na audioportálu mujRozhlas.

Ze zázamu si můžete pořad poslechnout na našem webu.

Historie:
Pořad vysíláme od začátku roku 2019.

Tento pořad se již nevysílá

Poslední záznamy

Další pořady

  • Čtení na pokračování

    Dobrodružné příběhy, sci-fi povídky, zábavné seriály. Zpříjemněte si den.

  • Ušounův kalendář

    Kdo má zrovna dnes svátek? A jak jeho jméno vůbec vzniklo? 

  • Hajaja

    Audiopohádky pro děti na dobrou noc od populárních i začínajících autorů v podání předních herců a hereček. Vysíláme každý den večer včetně sobot a nedělí.

  • Dismančata pátrají

    Holky a kluci z Dismanova dětského rozhlasového souboru pro vás připravují audia plná zajímavostí.