O Velikonocích se nudit nebudete. Je tu soutěž s pořadem Trojhoboj!

15. duben 2019

Velikonoční soutěž na Rádiu Junior se blíží. Od 18. do 22. dubna budeme ve vysílání soutěžit s pořadem Trojhoboj. V každém díle se dozvíte zajímavosti ze světa hudby, uslyšíte známé melodie a budete se chytat za hlavu, když se dostane ke slovu moderátorka D. Ale hlavně - skvěle si zasoutěžíte!

Hlášení pro všechny soutěživé děti! Rádio Junior a Trio Českého rozhlasu rozjíždí super velikonoční hudební soutěžení! Od 18. do 22. dubna vás vezme moderátorka D alias Denisa Kimlová dvakrát za den v 11:00 a v 16:00 na zkoušku klarinetu, hoboje a fagotu. Kdo bude pozorně poslouchat, může něco vyhrát! Těší se na vás i tři prima hudebníci – Lukáš Pavlíček, Libor Soukal a Lukáš Dittrich.

Jak na to?
  • Poslouchtejte od 18. do 22. dubna v 11:00 a v 16:00 Rádio Junior, kde uslyšíte deset dílů pořadu Trojhoboj. V každém díle položí moderátorka jednu soutěžní otázku.
    Naladit si nás můžete například tady.
  • Každou odpověď na soutěžní otázku nám pošlete v samostatném emailu na radiojunior@rozhlas.cz.
    Každý email označte v předmětu heslem Hudební soutěž 1, 2... atd. (podle čísla dílu, na který odpovídáte). Nezapomeňte uvést své jméno a poštovní adresu, pro případné zaslání výhry.
  • Ze správných odpovědí na každý díl vylosujeme jednoho výherce. Ze všech správných odpovědí navíc vylosujeme jednu hlavní cenu.
  • Odpovědi můžete posílat do 23. 4. 2019 do 12:00.
  • Správné odpovědi a vítěze soutěže vyhlásí Denisa Kimlová a jeden člen Tria Českého rozhlasu Lukáš Pavlíček v Klubu Rádia Junior 24. 4. (začíná v 19:00).

Jednotlivé díly budou po odvysílání dostupné i tady na webu – www.radiojunior.cz/trojhoboj.

O co se hraje?
Připraveno je hned jedenáct skvělých cen. Soutěžit budeme o zajímavé knížky, deskové hry a audioknihy. Hlavní výhrou pak budou lístky na super koncert Symfonického orchestru Českého rozhlasu, který proběhne v pražském Rudolfinu 29. dubna 2019.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio