Písničky, pohádky a super soutěž. Zveme vás do Jičína

5. září 2019

Jaké by to bylo ocitnout se z ničeho nic v říši pohádek? To si můžete vyzkoušet na festivalu Jičín – město pohádky, který se koná od 11. do 15. září. Ani letos nebude chybět Rádio Junior, nenechte si ujít skotačení s Ušounem Rušounem a parádní soutěž o digitální rádio. Už teď se těšíme!

Podtitul letošního ročníku je „Znám já jeden krásný zámek…“ a jako každý rok je zde pro návštěvníky přichystaná spousta koncertů, kreativních dílen, pohádek a samozřejmě nesmí chybět ani program Rádia Junior.

Ušoun Rušoun se na vás těší

Ve čtvrtek 12. září se můžete těšit na Ušouna Rušouna a moderátorku a zpěvačku Janu Rychterovou, se kterými se vyřádíte při představení Ušounova pohádková školka na cestách. Společné zpívání, tancování, ale také hádanky a hlavně spoustu legrace si můžete užít hned dvakrát: od 10:00 na hlavním pódiu na Valdštejnově náměstí a odpoledne od 14:30 na Rynečku (náměstí Svobody).

Vstup na obě představení je zdarma.

Soutěž

Ušoun Rušoun a Jana Rychterová na festivalu Jičín – Město pohádky

Až si dosyta zaskotačíte s Ušounem a Janou, nezapomeňte také navštívit stánek Rádia Junior na Valdštejnově náměstí. Od čtvrtka 12. září do soboty 14. září je pro menší i větší děti připravená spousta her a aktivit a v pátek a sobotu také velká soutěž o digitální rádio, kterou pořádá Rádio Junior spolu s nadačním fondem Světluška, který pomáhá zrakově postiženým.

Stačí splnit několik úkolů nejen u Rádia Junior, ale také u pojízdné Kavárny POTMĚ, nasbírat razítka a vstoupit do slosování. Všechno potřebné o soutěži se dozvíte na webu festivalu.

Přečtěte si i pravidla soutěže.

Tak přijďte zkusit štěstí!

Takže ještě jednou – co, kdy, kde?

Ušounova pohádková školka na cestách
12. září
10.00 hlavní pódium, Valdštejnovo náměstí, Jičín
14.30 malá scéna, Ryneček – náměstí Svobody, Jičín

Soutěž o digitální rádio
13.-14. září stánek Rádia Junior a Kavárna POTMĚ, Valdštejnovo náměstí

Těšíme se na vás!

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video