Po roli ve fantasy filmu bych hned skočil, prozradil Matouš Ruml svůj velký sen

1. listopad 2020

Pusťte si živě čteného Hajaju. Sedm dílů seriálu Fantastický zverimex čtou oblíbení herci. Jak se jim vyprávělo? To pak prozradí v rozhovoru.

Vítejte v jednom zvláštním zverimexu. Jak se místní obyvatelé vypořádají se zlou majitelkou? Pusťte si vtipný sedmidílný seriál od Kláry Vlasákové.

Prodavač Petr už od dětství miloval zvířata. Proto začal pracovat ve zverimexu. Ten však nevydělávat tolik, kolik si jeho majitelka představovala a nastal problém. Co Petr udělá?

Poslechněte si rozhovor s Matoušem

Tento díl vypráví Matouš Ruml. Rozhovor s ním si můžete poslechnout v tomhle videu. Jak se mu vyprávělo?

Víte o tomhle oblíbeném herci ze seriálu Comeback, že jeho velkým snem je zahrát si ve fantasy filmu? Jeho nejoblíbenější knihou je totiž Pán prstenů. S kamarády si rád hrával na hrdiny. Trochu se mu jeho přání splnilo v pohádce Princezna a půl království, kdy si připadal jako takový český superhrdina. Měl tam totiž velké kladivo a tak se trochu podobal Thorovi.

Matouš taky moderátorovi Kubovi Voříškovi prozradil, jaký předmět měl na škole nejraději. Možná vás to překvapí :-)

Od 26. října do 1. listopadu v 19:00 můžete seriál Fantastický zverimex poslouchat ve vysílání Rádia Junior a Dvojky, nebo se domluvte s rodiči a sledujte živě na Facebooku Junioru

Audia i videa najdete po odvysílání na sedm dní taky tady na webu >>

autor: Redakce Rádia Junior

Související