Poznáte tváře Rádia Junior? Zahrajte si rouškové pexeso

17. červen 2020

Pomalu můžeme venku odkládat roušky. Už se taky těšíte, že uvidíte úsměvy ostatních? Na oslavu jsme připravili speciální rouškové pexeso s členy našeho týmu. 

Máme tu něco pro fajnšmekry a fandy Rádia Junior! Tohle pexeso je opravdu speciální. Je na něm totiž naše parta z Junioru.

Kromě moderátorů v něm najdete i naše produkční, bez kterých by to na stanici vůbec nešlo, hudebního dramaturga (to je ten, kdo pro vás vybírá písničky), ale třeba i naši specialistku na natáčení videí, webeditorku a expertku na marketing.

Jak na to?

Pexeso si můžete jednoduše stáhnout jako pdf a vytisknout. Poslepujte rub a líc každé ze dvou stran pexesa, nebo si ho rovnou vytiskněte oboustranně. A pak jen stříhat a stříhat... Nebojte se říct rodičům, ať vám pomůžou. 

Každý z našeho týmu je na pexesu vyfocený jednou s rouškou a jednou bez. Teprve, když najdete oba obrázky, získáváte pár a bod! A pozor! Kdo získá našeho šéfredaktora Tomáše Vacka, který to tu vše řídí, získává prémii. Tomáš se totiž počítá za dva! :-)

Zahrajte si i online

Připravili jsme pro vás i upravenou online verzi pexesa. Nemusíte nic tisknout, stačí kliknout sem >>, vybrat si rouškové pexeso a můžete hrát. Tahle varianta je větší oříšek. Najdete v něm jen naše moderátory, ale pouze v rouškách. Poznáte je jen podle očí?

Tak do toho a přejeme hodně zábavy!

autor: kpe
Spustit audio

Pusť si video