Pravidla soutěže „Planeta R“

4. září 2017

Chceš se zúčastnit naší soutěže Planeta R? Přečti si pravidla hry a vydej se s námi na vesmírnou misi!

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).

Pravidla a princip hry

Soutěž probíhá na území České republiky v období od 3. 7. 2017 do 2. 8. 2017 a je určena všem dětským posluchačům, jejichž zákonný zástupce má adresu pro doručování výher v České republice a Slovenské republice.

Úkolem soutěžících je poslouchat vysílání ČRo Radiožurnálu (pondělí, středa, pátek vždy v 15:40) nebo Rádia Junior (pondělí, středa, pátek v 17:10) a plnit zadávané úkoly. Zadání bude rovněž k dispozici na www.radiojunior.cz/planetar-kalendar. Úkoly je nutné vyplňovat do předem připraveného „palubního deníku“, který si účastník v soutěži vyrobí podle návodu na webu www.radiojunior.cz/planetar. Celá soutěž zahrnuje 4 etapy rozdělené do 4 týdnů, v každé etapě jsou tři úkoly, celkem tedy 12 úkolů. Vyhodnocení probíhá po každém týdnu (etapě), tedy po splnění tří úkolů. Účastník soutěže musí splnění etapy dokázat svým vyplněným „palubním deníkem“ jehož fotografii pošle na emailovou adresu planetar@rozhlas.cz společně se svým celým jménem a adresou - a to vždy do 20:00 neděle příslušného týdne.

Etapy a jednotlivé úkoly:

Etapa 1 – úkoly se zadávají ve dnech 3. 7., 5. 7., 7. 7.; scan nebo fotografii palubního deníku je nutné zaslat do 9. 7. do 20:00

Etapa 2 - úkoly se zadávají ve dnech 10. 7., 12. 7., 14. 7.; scan nebo fotografii palubního deníku je nutné zaslat do 16. 7. do 20:00

Etapa 3 - úkoly se zadávají ve dnech 17. 7., 19. 7., 21. 7.; scan nebo fotografii palubního deníku je nutné zaslat do 23. 7. do 20:00

Etapa 4 - úkoly se zadávají ve dnech 24. 7., 26. 7., 28. 7.; scan nebo fotografii palubního deníku je nutné zaslat do 30. 7. do 20:00

Do losování o hlavní ceny se mohou zapojit jen ti, kteří splní všechny 4 etapy hry. Etapy je možné plnit i zpětně. Zadání úkolů je k dispozici na webu www.radiojunior.cz/planetar

Všechny odpovědi je nutné poslat do 2. 8. 2017 do 20:00 na emailovou adresu planetar@rozhlas.cz


Účast v soutěži

Zájemce o účast v soutěži se do soutěže zapojuje zasláním fotografie nebo scanu „palubního deníku“ na e-mailovou adresu planetar@rozhlas.cz a to buď po každé etapě vždy v neděli do 20:00, nebo nejpozději do středy 2. 8. 2017 do 20:00. Do slosování budou zařazeny jen e-maily došlé do těchto termínů.

Soutěžní příspěvky musí obsahovat následující:
 
  • jméno a příjmení soutěžícího
  • korespondenční adresu pro doručování výher
  • oskenovanou nebo vyfotografovanou stránku z palubního deníku se splněnými úkoly dané etapy
 

Soutěžní příspěvky, které nesplní výše uvedené požadavky, nebudou do soutěže zařazeny.


Hodnocení soutěžních příspěvků

Vítěze jednotlivých etap i celé soutěže vyberou zástupci ČRo Radiožurnálu a Rádia Junior.

Vyhlášení vítězů a předání výher

Výsledky soutěže budou průběžně publikovány na stránkách www.radiojunior.cz a to vždy v pondělí (10., 17., 24., 31. 7. 2017) do 12:00.

Hlavní výhry budou vylosovány v živém vysílání Klubu Rádia Junior 4. 8. mezi 19:00 – 20:00 a následně uvedeny na webu soutěže.

Výhry budou výherci odeslány poštou na adresu, kterou výherce sdělil Pořadateli soutěže ve svém soutěžním příspěvku.


Výhry

Výhry do soutěže poskytli – Albi, firma Pecka Modelář, ZOO Praha, časopisy Mateřídouška, ABC, Už víš proč, Muzeum Grévin, vydavatelství Radioservis a Albatros, Junák - český skaut.

Prohlášení Pořadatele

Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Finanční plnění výher není možné.

Zapojením do soutěže zákonný zástupce souhlasí s účastí dítěte v soutěži a s tím, že veškeré případné zvukové i obrazové záznamy, včetně fotografií, pořízené v průběhu soutěže, smí Pořadatel jakkoliv i v budoucnu použít za účelem vlastní propagace, zejména na webových stránkách a sociálních sítích ČRo Radiožurnálu a Rádia Junior. Zákonný zástupce vyjadřuje souhlas s tím, že je Pořadatel oprávněn užít jméno a příjmení soutěžícího na webu a při propagaci Českého rozhlasu a soutěže.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

V případě, že se Pořadateli nepodaří výherce zkontaktovat, nebo výherce nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, nebo v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění výherci, které nezpůsobí Pořadatel, ztrácí výherce nárok na výhru a ta propadá ve prospěch Pořadatele.

Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány.


V Praze, 23. 6. 2017

Spustit audio

Pusť si video