Pravidla Velikonoční soutěže

9. duben 2017

Soutěž s námi o skvělé ceny! Pozorně si ale přečti pravidla, ať Ti něco neujde!

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“). Soutěž probíhá na území České republiky v období od 9. 4. 2016 do 21. 4. 2017

Soutěž je určena dětem ve věku od 3 do 12 let.

Pravidla a princip hry

Úkolem soutěžícího je z 9 nápověd ve vysílání, nebo na webu, poznat 9 barev soutěžních velikonočních vajíček. Nápovědy se objevují ve vysílání každý den od 9. 4. do 17. 4., a stejně tak na webu, kde se každý den nová nápověda objevuje také ve velikonočním kalendáři.

Soutěžící musí mít na konci soutěže (nejdříve 17. 4. a nejpozději 20. 4.) celkem 9 barev, kterými ve správném pořadí obarví velikonoční vajíčka v soutěžní ošatce. Poslední 10. vajíčko si každý soutěžící může vybarvit, dle své fantazie. Ošatku s obarvenými vajíčky pošle soutěžící na email radiojunior@rozhlas.cz

Účast v soutěži

Zájemce o účast se do soutěže zapojuje zasláním soutěžního obrázku ošatky s vajíčky (tzn. 9 vajíček obarvených podle nápověd ve správném pořadí) do Českého rozhlasu e-mailem nejpozději do čtvrtka 20. 4. 2017 do 12:00. Do slosování budou zařazeny jen obrázky došlé do tohoto data, tedy do 20. 4. 2017 do 12:00.

Odpovědi lze do soutěže zasílat e-mailem na adresu radiojunior@rozhlas.cz.

Soutěžní příspěvky, které nesplní výše uvedené požadavky, nebudou do soutěže zařazeny.



Hodnocení soutěžních příspěvků


Vítězem soutěže se stanou 3 (tři) soutěžící, kteří budou vybráni ze všech správných odpovědí.


Výhry

1. cena –Dětský tablet GoGEN MAXPAD9G2

2. cena –Kvadrokoptéra s kamerou od firmy Pecka Modelář

3. cena –Vysílačky GoGEN MAXIVYSLACKY


Vyhlášení vítězů a předání výher

Výsledky soutěže budou vyhlášeny v pátek 21. 4. 2017 ve vysílání Klubu Rádia Junior. mezi 19:00 a 20:00. Výsledky společně se jmény výherců budou zveřejněny také na webových stránkách Rádia Junior www.radiojunior.cz.

Pořadatel se zavazuje výherce kontaktovat telefonicky nebo e-mailem dle údajů, které soutěžící zašle pořadateli ve svém soutěžním příspěvku. V případě, že se do 14 dnů od vyhodnocení soutěže nepodaří pořadateli výherce zkontaktovat a domluvit s ním způsob předání výhry, ztrácí tento výherce nárok na výhru a výhra propadá ve prospěch pořadatele.

Výhry budou výherci odeslány poštou na adresu, kterou výherce sdělil pořadateli soutěže ve svém soutěžním příspěvku. Soutěžící zapojením do soutěže souhlasí s tím, že veškeré obrázky smí pořadatel jakkoliv i v budoucnu použít za účelem vlastní propagace.


Prohlášení pořadatele

Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Finanční plnění výher není možné.

Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci ČRo a osoby ve smluvním vztahu s ČRo, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

V případě, že se pořadateli nepodaří výherce zkontaktovat, nebo výherce nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, nebo v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění výherci, které nezpůsobí pořadatel, ztrácí výherce nárok na výhru a ta propadá ve prospěch pořadatele.

Plné znění pravidel je k dispozici na internetové adrese www.radiojunior.cz.

Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány.


V Praze, 27. 3. 2017

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video