Přijďte se zdarma podívat na koncert Rebelek a Miraie Navrátila

Na rozhlasovém festivalu Prix Bohemia Rádio vám 13. října zazpívají Rebelky i Mirai Navrátil. Nenechte si ujít program Rádia Junior.

Víte o tom, že můžete vidět holky z dívčí skupiny Rebelky – Agi, Sofi, Lejlu a Naty? A taky Kláru Novákovou s Hitparádou Rádia Junior speciál? A to všechno pěkně naživo a úplně zadarmo!

Kdy a kde?

Dorazte v neděli 13. října 2024 do Olomouce, kde se koná 40. ročník rozhlasového festivalu Prix Bohemia Rádio. V obchodním domě Galerie Šantovka Rebelky zazpívají a zatančí od 14:00. Pak je naše Klárka podrobí výslechu a vy si budete moci zasoutěžit o merch Rádia Junior.

Mirai Navrátil

Vystoupí i Mirai

Přiveďte i rodiče, protože v obchodním domě Galerie Šantovka se budou od 14:00 do 17:00 představovat i další stanice Českého rozhlasu se svými pořady a známými moderátory, Daliborem Gondíkem, Janem Pokorným nebo doktorkou Kateřinou Cajthamlovou. Na akci zazpívá i Mirai Navrátil! 

Vlnohraní

Zaskočit můžete i na oblíbenou akci Vlnohraní. Vstupenky jsou k prodeji na webu akce prixbohemia.rozhlas.cz. Těšte se na pestrý program, kde si vyzoušíte různé druhy tance – od těch elegantních až po ty, při kterých budou chtít vyskočit ze židle nejen děti, ale i dospělí! 

Těšíme se na vás!

Spustit audio

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video