Půlka národa mě nesnášela a otec mě chtěl vydědit, vzpomíná Robert Mikluš na svou kuchařskou show

18. září 2022

Jako strážmistra Topinku si ho lidé zamilovali, jeho kuchařskou show ale hodně diváků nepochopilo. Jak se mu podařilo živé vyprávění pohádky skřítka Hajaji?

Robert Mikluš zavzpomínal na svou slavnou roli strážmistra Topinky ze seriálu Doktor Martin. Práce policisty ho sice v dětství nijak nelákala, ale jakmile na place oblékl uniformu, uměl si to užít. „Když jsme zrovna netočili, chodil jsem po vsi a řídil jsem dopravu,“ říká.

Roztržitý strážmistr dokonce dostal vlastní seriál. Robertovi se sice nejdřív tenhle nápad nezdál a spolupráci odmítl, ale pak naštěstí změnil názor. „Co blázníte?“ vyhrknul prý tehdy na producenty, když s nabídkou přišli.

Lidi si mysleli, že jsem snob

Robert má smysl pro humor. To prokázal například i v ironické kuchařské show Luxus na talíři. Spousta lidí ale nepochopila, že jsou jeho bláznivé recepty jen legrace.

„Půlka národa mě nesnášela za to, že plýtvám jídlem a jsem snob,“ vzpomíná a se smíchem dodává: „Táta mě chtěl vydědit.“ Co se rozhodl v pořadu předvést, aby konečně lidem došlo, že jde o vtip? Poslechněte si rozhovor v audiu a zjistíte to ;-) 

Pohádka o nejrychlejším klukovi na světě

Na závěr rozhovoru Robert přečetl pohádku skřítka Hajaji ze seriálu Hajajafón. Jak se mu vyprávění v přímém přenosu povedlo, zjistíte ve videu.

Pusťte si celý podcast pod hlavním obrázkem nahoře v článku. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe
Spustit audio

Související