Rádio Junior rozjíždí hitparádu!

Tak tohle na Rádiu Junior chybělo! Máme pro vás zbrusu nový pořad – Hitparádu Rádia Junior. Každou sobotu a neděli si ve vysílání poslechnete super písničky a na webu Junioru pak můžete hlasovat pro tu nejlepší. Když nám navíc pošlešlete tip na novou písničku, máte šanci i něco vyhrát!

Klára Nováková se na vás těší! Právě tahle oblíbená moderátorka totiž bude každou sobotu od 17:00 (reprízu si můžete naladit v nedělii v 17:00) pouštět super písničky v novém pořadu Rádia Junior. Můžete nejen hlasovat pro svůj nejoblíbenější hit, ale také napsat tip na písničku, která by neměla v naší hitparádě chybět.

Žebříček Hitparády obsahuje vždy deset písniček. Každý týden můžete navíc hlasovat a do žebříčku posunout i dvě novinky. Jedna písnička může v naší hitparádě vydržet až deset týdnů. Pak i taková úspěšná píseň z hitparády zmizí, aby uvolnila místo nějakému novému hitu.

Poslouchej a hlasuj!

Klára Nováková

Vždy po odvysílání, tedy od soboty do následujícího čtvrtka do 12:00, pak můžete pro svého favorita hlasovat na webu www.radiojunior.cz/hitparada.

Naladit si nás můžeš zde.
Záznam pořadu najdete v Audioarchivu.

Pošli tip a vyhraj!

Na stejné adrese najdete jednoduchý formulář, přes který nám můžete snadno poslat tip na písničku, kterou byste chtěli do hitparády zařadit. Náš šikovný hudební dramaturg David Janečka si vaše návrhy projde a vybere ten song, který zařadí do hitparády jako novinku. Každý týden navíc vybereme jednoho z vás, který od nás získá dárek. Jeho jméno se dozvíte vždy v sobotu ve vysílání hitparády.

Hitparáda Rádia Junior běží od 8. září 2018 každou sobotu v 17:00. Reprízu si pak můžeš naladit v neděli v 17:00.
Naladit si nás můžeš zde.

Spustit audio

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video