Rozhlas slavil a Rádio Junior s ním

18. květen 2019

Český rozhlas slavil neuvěřitelné 96. narozeniny! V hlavní budově rádia i v blízkých Riegrových sadech při té příležitosti proběhl super program. A Rádio Junior samozřejmě nemohlo chybět.

Kdo chtěl, mohl se podívat do našeho studia a zjistit, jak to vypadá, když se vysílá. čekali tam dobře známí moderátoři, mezi jinými Kuba Voříšek a Jirka Kohout, kteří ochotně vše ukázali a zodpověděli nejeden všetečný dotaz. Každý si také mohl odnést vlastnoručně vyrobený suvenýr s oblíbenými postavami z pořadů Rádia Junior.

Vybírání odměn za účast v programu Hitparády Rádia Junior.

Nedaleko Českého rozhlasu v Riegrových sadech probíhalo hneď několik koncertů a další zábavné akce. My jsme si tam připravili speciální program k Hitparádě Rádia Junior. Moderátorka KlárkaNováková měla připravené hudební kvízy, taneční soutěže a hlavně spoustu skvělých cen. Kromě pohádkových melodií zazněly i hity dobře známé z Hitparády a došlo i na improvizovanou hodinu tance. Diváky ale taky pobavila třeba kapela Pískomil se Vrací nebo Pokáč, který už je u nás na Rádiu Junior známým hostem. Těšit se na něj můžete opět v létě, a to ve speciální Starparádě. Více se dozvíte už brzy!

Byla to zkrátka bomba a už se moc těšíme na příští rok!

A jestli jste to letos nestihli, nebo to máte do Prahy daleko, nezoufejte, atmosféru vám přiblíží fotky v galerii.

Moc děkujeme, že nás posloucháte!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Pusť si video