Sparta versus Slávia. Malí fanoušci vyzpovídali brankáře Heču i trenéra Trpišovského

30. říjen 2022

Derby pražských S. To je téma dalšího podcastu Totál talkshow. Zvládnou naši moderátoři sportovní rivalitu, když každý z nich fandí jinému týmu?

Denisa dlouho moderuje se dvěma sportovními nadšenci, Vojtou a Pepínem. A protože jeden je sparťan a druhý slávista, samozřejmě ji napadlo, že by měli společně moderovat Totál Talkshow o sportovní rivalitě. 

Vojta vyzpovídá sparťanského brankáře Milana Heču. Ten prozradí, které derby si nejvíc užil i kdo je jeho oblíbený zahraniční fotbalista. 

Pepína zase zajímá, jak vybírá sestavu na derby trenér Slávie Jindřich Trpišovský se a co ho vůbec přivedlo mezi sešívané. „Bylo to víc věcí,“ vysvětluje trenér, „Samozřejmě  to byl zájem Slávie a to nejdůležitjší byl osobní zájem samotného majitele Slávie pana Tvrdíka.“ Jindřicha lákala možnost vybudování týmu který je schopný dosáhnout úspěchu v Evropě.

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na ženy, protože ty jsou ve fotbale taky skvělé. Denisa si popovídá s dorostenkou Františkou Sklálovou, která hraje za Bohemku a taky trénuje děti.

A studiem znělo Góóóól!... a všichni si na malou chvilku zkusili i práci sportovního komentátora. Jen si to poslechněte sami.

Pořad si můžete živě i ze záznamu pustit na webu Rádia Junior a audioportálu mujRozhlas

autoři: Denisa Kimlová , kpe
Spustit audio

Související