Stopaři Karla IV. se vrátili z Legolandu

12. říjen 2016

Chcete vědět, jak si výherci soutěže Ušoun Rušoun na stopě Karlu IV. užili zájezd do Legolandu? A zajímá vás, jakou soutěž chystáme na příští rok? Pusťte si Klub Rádia Junior.

Víc než rok pracně stopovali Karla IV. ve vysílání Rádia Junior. Vyráběli kroniky, rodokmeny, zinscenovali svatbu krále a někteří se vydali i na Karlštejn. Na dvě stě týmů bojovalo o hlavní cenu, zájezd do německého Legolandu. Mezi školními týmy vyhráli Karlíci ze Štupartů a z rodinných týmů Rychnáci. Před pár dny se vrátili, a jak si to užili, uslyšíte v reportážích i od reportérky Romany Lehmannové, která se s nimi za kostičkami z lega i adrenalinovými akcemi také vydala. A Zora Jandová už mezi tím spřádala další soutěž Rádia Junior a napoví, co nás čeká tentokrát.

Rodinný tým Rychnáků, tedy rodiny Vlasákových z Nového Rychnova i s vlastnoručně vyrobeným Ušounem

A aby toho nebylo málo, máme pro vás z Legolandu i dvě krátká videa. Jak by se vám líbilo na vodním kolotoči nebo na vodní dráze?

Další zajímavá témata pro vás denně připravujeme. Poslouchejte od pondělí do neděle od 19 hodin v digitálním vysílání Rádia Junior nebo na Dvojce Českého rozhlasu. Těšíme se na vaše ohlasy!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio