Totál talkshow o talentu a jeho rozvíjení

26. květen 2024

O talentu a jeho rozvíjení se stipendisty akademie MenART – hercem Kryštofem Hrdou, hudebním skladatelem Vladimírem Slavíčkem a houslistkami Josefínou Vybíralovou a Aničkou Novákovou.

Aktuální vydání Totál talkshow moderují Denisa Kimlová a Julie Horáčková, které si do studia pozvou mladé talentované umělce – devatenáctiletého herce, sedmnáctiletého hudebního skladatele a dvanáctileté houslistky. Všichni hosté jsou stipendisty akademie MenART.

Cílem akademieje rozvíjet a podporovat mladé talenty, ale také inspirovat jejich pedagogy, kteří se programu po celou dobu účastní společně se svými žáky. V tomto školním roce se rolí mentorů ujalo šestnáct osobností české umělecké scény a ti společně předávali své cenné zkušenosti téměř třem stům stipendistů ze třiašedesáti ZUŠ ze všech krajů ČR.

Vláďa prozradí, že má hudbu raději v malém prostoru anebo, jak jde hudba dohromady s IT. Kryštof popovídá o novém představení Julie a Romeo a pozve nás všechny do divadla Jesličky. A Josefína s Aničkou se podělí o své velké plány do budoucna, hlavně ale přímo ve studiu zahraje Duo Fífy živě!

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Spustit audio

Související