Venda a Fráňa slaví 1000. díl

7. únor 2018

Třikrát sláva! Bomba! Pecka! Seriál Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou, u kterého se baví všechny generace, už má tisíc dílů!

Seriál Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou slýcháte na Rádiu Junior v 7:15 nebo 17:45, a protože většinou ještě nemáte dost, hledáte si jejich scénky i na webu. Tisící díl uslyšíte poprvé na Rádiu Junior ve zmíněné časy 9. března.

Venda s Fráňou spolu pokaždé řeší nějakou zásadní životní situaci - třeba jak vyslovit slovo planetárium. Kluci taky často přemýšlí, co proti nim asi třídní učitelka Vopičková má. A ona toho má dost! Někdy musí přimhouřit dokonce všechny oči. Kluci jí dávají pěkně zabrat. Nešetří ale ani vlastní rodiny. Například celému národu v rádiu prozradili, že si Vendova ségra použila tahák! A slavní jsou díky nim i spolužáci Ploušek a Vokurková. A bůh ví, jestli Vokurková není do Vendy zamilovaná.

A kdo že pro vás napsal a natočil 1000 dílů pořadu Ve škole i po škole s Vendou a Fráňou? Scénky píše Tomáš Vacek a režíruje je Helena Herbrychová. Fráňa promlouvá hlasem Tomáše Vacka, Venda zase hlasem Jirky Jogurta Kohouta a hlas Vopičajdě propůjčuje Jaroslava Kretchmerová.

Kluci, děkujeme! A přejeme si ještě další 1000.

Poslechněte si reportáž, kterou z natáčení udělala naše moderátorka Jana.

Spustit audio