Video: Zahřeje to u srdce, popisují Ben a Mateo pocity z vyznání lásky od fanynek

19. říjen 2021

Ben & Mateo jsou letos tvářemi hudebního a tanečního projektu #SayHi. Jak je to baví? A co fanynky? Nejen na to se jich ptal Kuba Voříšek.

Zpěváci Ben a Mateo jsou neuvěřitelní sympaťáci a i když mají tisíce fanynek, zůstávají pohodovými kluky. Přesvědčit se o tom můžete sami, když se podíváte na video z jejich rozhovoru na Rádiu Junior. Ve studiu se jich vyptával Kuba Voříšek.

Kdo je lepší tanečník?

Čtěte také

Kluci se znají něco přes rok. Poprvé se setkali na castingu a hned si padli do noty. Letos jsou tvářemi mezinárodního projektu #SayHi, který v Česku pořádá právě Rádio Junior. Mateo byl dokonce v loňském ročníku ve výběru pro tanečníky do klipu s Vojtou D. „Protože ale nejsem moc dobrý tanečník, tak jsem se tam nedostal,“ směje se. Ben je podle něj lepší.

Nakonec se ale samozřejmě choreografii, kterou budou tančit děti i dospělí po celé Evropě, naučil. „Moje ségra tancuje i ve videoklipu, tak mi s tím pomohla,“ prozradil. Proč se ale pak museli celou choreografii přeučit? Původně si ji totiž zapamatovali zrcadlově obráceně!

Zahřeje to u srdce

Hudba, na kterou v novém klipu Buď sám sebou v rámci #SayHi tančí a zpívají, je společná všem zapojeným zemím. Text je ale originální. I když si své písničky Ben a Mateo neskládají sami, na jejich tvorbě se podílí. „Když se nám v textu něco nelíbí, poukážeme na to a opraví se to,“ vysvětluje Ben. 

Ben a Mateo ve studiu při nahrávání písničky Buď sám sebou

Stejně tak mají rádi přehled o komunikaci s fanoušky. A co když jim nějaká holka napíše, že je má ráda, nebo je dokonce miluje? „Je to super, si to přečíst, přiznává Ben. „Zahřeje to u srdce, doplňuje s úsměvem Mateo a dodává, že když jim přijde taková zpráva, vždy se na ni snaží odpovědět.

A co vy? Zvládnete se naučit choreografii, kterou najdete v novém klipu Bena a Matea? Připravili jsme pro vás jednoduchý video návod >>. Vyzkoušejte to a 19. listopadu se můžete ke klukům a dalším tanečníkům z celé Evropy připojit ve velkém finále.

autor: kpe

Související