Z čeho má mindrák oblíbená zpěvačka Tereza Mašková?

27. červenec 2019

Vytvrvalost – to je jedna z vlastností talentované Terezy Maškové. Do pořadu Česko Slovenská SuperStar se přihlásila dvakrát. Napodruhé vyhrála. Snadno poznatelná je nejen díky svému úžasnému hlasu, ale také kvůli výraznému růžovému účesu. Kdo ji inspiruje, co by poradila začínajícím zpěvákům a co na sobě chtěla změnit? I to prozradila Kláře Novákové ve Starparádě Rádia Junior.

Tereza Kláře povyprávěla i o tom, jaké umělecké jméno si chtěla dát. Uvažovala nad pseudonymem Eska. Nakonec však zůstala u Terezy Maškové. Věděli jste ale, že má i prostřední jméno a že jí v dětství říkali Tea indián? Práskla na sebe taky to, z čeho měla dřív mindrák. Pusťte si audio a všechno se dozvíte.

Všem, kteří by se chtěli přihlásit do nějaké pěvecké soutěže, Tereza radí, aby zůstali stále sví a měli svou hlavu. A hlavně, aby se nevzdávali, protože ne vždy to vyjde na poprvé. Terka je zkrátka bojovnice. Nezalekla se ani velké výzvy a zúčastnila se show Tvoje tvář má známý hlas. Tam se musela třeba naučit chodit jako americký rapper 50 Cent. A to pro ni nebylo vůbec jednoduché!

Ale my jsme ji v pořadu Starparáda taky nešetřili. Dostala za úkol vymyslet písničku o Rádiu Junior. Jak to zvládla? To se dozvíte ve videu.

Na další díl Starparády se můžete těšit zase v sobotu od 17:00. Naladit si nás můžete třeba tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video