Zahoďte budík a vstávejte s Juniorem! Je tu Ranní ReStart

18. březen 2022

Ranní vysílání Junioru dostalo nový kabát! Těšte se na vtipné výzvy, zajímavosti, muziku plnou energie, soutěže a spoustu dalšího.

Budík je zloduch! Na tom se asi všichni shodneme. Svým otravným zvukem zkazí probouzení. Máme pro vás tip, jak se těšit na každé ráno. Zkuste vstávat s Rádiem Junior. Naše ranní vysílání se přejmenovalo na Ranní ReStart a každý všední den od 6:00 do 8:00 je tu pro vás.

Pusťte si Ranní ReStart – vždy od pondělí do pátku 6:00–8:00 >>

Proč ReStart?

Ráno máme všichni stejný úkol. Nastartovat se, dobře se najíst, připravit se a vyrazit do školy. V té chvíli se řada z vás určitě cítí jako přetížený počítač, který se zasekává. Co pomůže? Přece restart!

Vstávání tak bude hračka, protože náš ReStart je každý den jiný. Jednou se dozvíte zajímavosti ze sportu, jindy z historie. Ale vždycky bude zábava.

Soutěže a Ranní pomsta

A samozřejmě na to nebudete sami. Společnost vám budou dělat upovídaní moderátoři Petr Ševčík, Jirka Kohout nebo Jakub Voříšek. Že je neznáte? Tak se seznamte! ;-)

Kluci si na sebe vymýšlejí vtipné a dost záludné challenge, kterým říkáme Ranní pomsta. Jak se jim povedou zjistíte vždy v 6:50. Navíc vám nabídnou spoustu možností něco vyhrát. A pokud někdo nevyhraje, ceny se přesouvají na další den. Můžete tak dostat hned několik výher najednou!

Začněte den s námi!

autoři: Adam Kebrt , kpe