Zatancuj! Nový videoklip Vojty D má jasné poselství. Zapojte se i vy

5. říjen 2020

Písnička Zatancuj od Vojty D vznikla jako součást projektu #SayHi, do kterého se zapojují nadšenci z celého světa. Přidejte se taky!

A je to tu! Startuje projekt #SayHi a vy si můžete jako první na webu a YouTube kanále Rádia Junior pustit nový videoklip oblíbeného zpěváka Vojty D. Ale to není zdaleka včechno!

Proč #SayHi?

Říct někomu ahoj (anglicky: Say Hi) je ten první a často nejtěžší krok k přátelství. Ale když máte něco společného, například oblíbenou písničku, jde to hned snáz.

Všichni můžeme být přátelé. Právě o tom je projekt #SayHi, do kterého se zapojují rádia a televize z Německa, Itálie, Japonska a více než deseti dalších zemí. Českou republiku zastupuje Rádio Junior. Společným základem je písnička a tanec. Českou verzi písně, nazvanou Zatancuj, napsal a zpívá Vojta D.

Připojte se k #SayHi a trsejte s námi

V listopadu to společně všem ukážeme!

Trénovat, tančit a zpívat můžete už teď, ale to hlavní se chystá na 12. listopadu 2020, kdy přesně ve 12:00 budou ve všech zapojených zemích tančit tisíce dětí v tu samou chvíli. Bude to pecka!

Nalaďte si v tu chvíli vysílání Rádia Junior a tancujte taky. Zatrsat si můžete i u speciálního videopřenosu. 

Jak se zapojit?

Je to hračka a zvládne to úplně každý. Stačí se naučit společný tanec, který můžete vidět i ve videoklipu (nebo aspoň kousek z něj). Stačí se podívat na naše výukové video>>

Trénovat můžete kdekoliv – doma, ve škole i venku, sami, s kamarády nebo sourozenci.

Chcete vidět, jak jde trénink dalším tanečníkům nejen u nás, ale i v dalších zemích? Pokud máte starší sourozence, nebo rodiče, které baví Instagram, stačí, když se podívají na hashtagy #SayHi a #radiojunior. Tak je zkuste zapojit a nacvičujte společně!

Zatancujte si s námi! :-)

Na videoklipu spolupracovali:
Režie: Tereza Hirsch
Kamera: Lukáš Hromek
Produkce: Dagmar Jegerová
Hudba: Magnus Bertelsen, Oda Evjen Gjøvåg
Český text a zpěv: Vojta D
Choreografie: Quick Style
Účinkují: členové  Dismanova rozhlasového dětského souboru
autor: Redakce Rádia Junior