Zpěvačka Eva Matějovská miluje upíry a vlkodlaky

Tuhle milou zpěvačku určitě z Rádia Junior dobře znáte. V naší hitparádě se její písnička nedávno dostala do „síně slávy“. Kdy začala se zpíváním? Co je jejím velkým snem? S kým teď právě chodí? A jak to, že nemá při zpívání trému? Na to všechno se jí vyptala moderátorka Starparády Klára Nováková.

Svoji první písničku profesionálně nahrála díky Českému rozhlasu. Ve dvanácti letech totiž vyhrála rozhlasovou kategorii soutěže Česko zpívá. Jako malá kromě zpívání ráda tancovala a hrála volejbal. Není tedy divu, že teď vede taneční kroužek a její přítel je volejbalista. A jakou hudbu má rada? I to se dozvíte, když si pustíte celý rozhovor.

Když zrovna nezpívá nebo neučí děti tancovat, kouká na seriály. Nejradši má ty, kde se objevují upíři nebo vlkodlaci. Ji samotnou už brzy uvidíme ve filmu Andílci za školou, kde si tahle sympaťanda zahraje hlavní zápornou roli. Klárku samozřejmě zajímalo, jaké to bylo vžít se do třídní potvory.

Ve Starparádě se ale jen nepovídá. Každý nám v ní musí i zazpívat. Eva tedy naživo vyšvihla pár písniček ze školního projektu pro děti o zdravé stravě – Edu Rock Show, se kterým jezdí po školách.

Na další díl Starparády se můžete těšit zase v sobotu od 17:00. Naladit si nás můžete třeba tady.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video