9. díl silvestrovské soutěže s Nikolou Teslou

31. prosinec 2018

Uhodnete, na jakém místě se slavný génius Nikola tesla ocitl? Napište nám to a můžete vyhrát super ceny!

Po té, co Nikola Tesla připravil Cestovatelům v čase letní soutěžení v minulosti a nedávno s nimi docestoval i v budoucnosti, na Silvestra si s ním užijete současnost!

Od devíti ráno každou hodinu

Opět nás čeká devíti-zastávkové soutěžení, a to vše během posledního dne v roce 2018, tedy v pondělí 31. prosince 2018. Devět soutěžních zastávek s pánem blesku. Od 9:00 do 17:00 každou hodinu!

Naladit si nás můžete tady.

Kdyby vám náhodou ve vysílání některý z dílů utekl, můžete si ho během silvestrovského dne pustit na našem webu na www.radiojunior.cz/soutez-s-teslou.

Kde je Tesla?

Poslechněte si audio, uhodněte, na kterém místě Tesla zrovna byl a napište nám to do emailu.
  • Pište na radiojunior@rozhlas.cz 
  • Odpovídat je potřeba na každou zastávku zvlášť v jednotlivých emailech (tedy ne dohromady v jednom). 
  • Do předmětu každého emailu napište Tesla 1, Tesla 2, Tesla 3 a tak dále, podle toho, na kterou zastávku budete zrovna odpovídat.
  • Do emailu kromě správné odpovědi napiště i své celé jméno a poštovní adresu, na kterou vám bude v případě výhry poslána cena.

Devět cen a jedna mega výhra

Když si s Teslou na Silvestra zasoutěžíte, můžete vyhrát super ceny! Zábavné deskovky a úžasné knížky získá vždy jeden výherce za každou zastávku – losovat totiž budeme ze správných odpovědí na každý jednotlivý díl. A pozor! Kdo nám pošle devět emailů - tedy kdo odpoví správně na všechny zastávky, toho zařadíme navíc do slosování o hlavní cenu, kterou je víkendový relaxační pobyt v areálu Zábavního parku Galaxie Zlín pro dva dospělé a dvě děti (případný větší počet dětí je na domluvě s poskytovatelem pobytu).
Více informací najdete v pravidlech soutěže.

Ale pozor! Odpovědi můžete posílat jen do silvestrovské půlnoci. Tedy do 31. prosince 2018 do 24:00 :-)

Výherce i správné odpovědi vyhlásíme 2. ledna 2019 v Klubu Rádia Junior, který začíná v 19:00. Najdete je pak samozřejmě i na našem webu.

Nezapomeňte si přečíst pravidla soutěže.

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video