Biatlon přitahuje stále více lidí. Povíme vám, jak probíhá mistrovství světa v Novém Městě na Moravě

18. únor 2024

Na Mistrovství světa v biatlonu s reportérem Radiožurnálu Sport Janem Suchanem i trenérem biatlonových nadějí Martinem Kalousem.

Biatlon zaznamenal v České republice v posledních letech velký boom. V roce 2007 totiž sledovalo závody Mistrovství světa v televizi průměrně pouze 20 000 diváků. Ale v posledních pěti letech je průměrná sledovanost závodů Mistrovství světa 800 000 diváků. Jen pro srovnání – nejsledovanějším přenosem podzimní části Fortuna ligy bylo derby pražských S, které sledovalo 500 000 diváků.

Čtěte také

Letošní Mistrovství světa v biatlonu hostí Nové Město na Moravě a to znamená, že na místě je reportér Radiožurnálu Sport Jan Suchan. S Honzou se spojíme, aby nám prozradil, jak vnímá úžasnou atmosféru, která v Novém Městě panuje a jak vidí výkony našich sportovců. Dozvíme se mimo jiné i to, že sám biatlon neprovozuje, i když jednou měl šanci si zkusit střelbu a výsledek nebyl špatný.

moderátoři Denisa, Vojta a Pepíno

Ani moderátoři Denisa, Vojta a Pepíno se na biatlon osobně necítí, sledují ale průběh Mistrovství světa, nejen aby fandili, ale také pro vás měli všechny důležité informace. A Vojta ze své návštěvy Nového Města na Moravě přivezl i audio ochutnávku super atmosféry při fandění Čechům.

A na závěr přinese Totál talkshow rozhovor s Martinem Kalousem, členem organizačního týmu Mistrovství světa v biatlonu a také trenérem nejmladší biatlonové generace. A jeho poselství pro ty, kteří by chtěli s biatlonem začít? Holky a kluci, stačí vám nadšení, vše ostatní Martin a jeho kolegové zařídí.

Víc uslyšíte v Totál talkshow!

Pořad si můžete živě i ze záznamu pustit na webu Rádia Junior a audioportálu mujRozhlas

Spustit audio

Související