Cesta ochránců vesmíru. Vyhrajte koloběžku a úžasný rodinný pobyt na Lipně plný legrace

Dokážete rozluštit kód ke štěstí? První díl soutěže tu najdete už v pondělí 23. prosince.

Poslouchejte od 23. prosince do 3. ledna vždy od pondělí do pátku v 10:00 (repríza v 17:00) na Rádiu Junior soutěžní příběh Sunny a Darka z planety Marphos.

V každém díle musí tahle dvojka splnit úkol od tajemných bytostí Moudrých a najít jeden zvláštní předmět. Čeká na vás deset soutěžních dílů a jeden nesoutěžní díl, ve kterém se celé dobrodružství uzavře. Všechny díly najdete po odvysílání tady na webu.

Jak hrát?

Vaším úkolem je poznat, o jaký předmět v daném dílu šlo. Názvy včech deseti artefaktů zanesete do speciální šifrovací tabulky, kterou si stáhnete z našeho webu. Tak nakonec získáte kód k vesmírné lodi Štěstí. 

Výsledky a čtyři výherce vyhlásíme v pondělí 6. ledna.

Bezva výhry

Na jednoho šťastlivce čeká koloběžka od KOSTKA-kolobka,s.r.o.! Další výherce od nás získá víkendový pobyt ve Skiareálu Lipno včetně možnosti navštívit atrakce jako jsou aquapark, Hopsárium, stezka korunami stromů apod. Pobyt věnoval věnoval Lipno Servis s. r. o.  a platí pro dva dospělé a dvě děti.

Další tři vylosovaní luštitelé dostanou digitální rádio a krásnou knížku.

Hvězdní herci

Napínavý soutěžní příběh pro vás napsala Denisa Kimlová. Režie se ujal Tomáš Vacek. Hrají: Sunny – Julie Součková, Dark – Josef Grec, Moudrý – Zbigniew Kalina, Moudrá – Ivana Andrlová, Vypravěč – Radek Daniel Pokorný.

Spustit audio

Související